Europa

Top activiteiten voor Malta

Malta kajak 1

Op Malta valt heel wat te beleven! Van het verkennen van Malta zelf tot het bezoeken van de buureilanden Gozo en Comino. Er zijn vele teamactiviteiten mogelijk op deze eilanden. Zo leren jullie onder andere je eigen pizza's bakken en ziplinen jullie door de kliffen. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is op Malta? Ontdek het allemaal in deze blog.

Verken de eilanden per boot, vintage auto en jeep

Malta Jeeptour 4.1
Malta Lokale bussen 1
Malta vintage auto 2.1

Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van lokale bussen, deze rijden momenteel nog als transfers. Ook zijn er vele vintage auto's om Malta mee te verkennen. Rijd langs de vele baaien en inhammen aan de kust van het eiland. Verken het eiland vanaf de zee met een boottocht. Bezoek het buureiland Gozo en stap hier in een jeep voor een tour met prachtige uitzichten.

Stap een avond terug in de tijd in Medina!

Malta Medina poort naar de stad

De oude stad Medina is gebouwd op de Arabische stijl. Door een toegangspoort worden jullie verwelkomt in het historische centrum. Wat deze locatie echt uniek maakt, is dat zowel het plein voor de kerk als de kerk zelf kunnen worden afgehuurd. Dit biedt de mogelijkheid om een exclusieve avond voor jouw team te organiseren. Hier zullen jullie onvergetelijke ervaringen beleven.

Maak jullie eigen Maltese pizza

Malta kookcursus smal

Malta licht ongeveer 100 km ten zuiden van Italië, niet gek dat hier invloeden vandaan komen. Zo zijn er vele gerechten te vinden die in Italië ook erg populair zijn. De pizza's in Malta hebben een eigen karakter gekregen dankzij het gebruik van Maltese deeg voor de bodem. Tijdens jullie bedrijfsuitje naar Malta leren jullie de kunst van het pizzabakken op de traditionele manier met een kookworkshop. Laat je zintuigen verwennen door de heerlijke geur van verse pizza's wanneer ze de oven in gaan. Als ze eenmaal klaar zijn, is het tijd om te genieten van jullie zelfgemaakte pizza.

De Maltese archipel, perfect voor jullie bedrijfsuitje

Malta Jeeptour 2.1
Malta Gozo Ta Pinu

De Maltese archipel bestaat uit drie eilanden; het grootste eiland Malta, het pittoreske Gozo en het kleinste eiland, Comino. Per boot vaar je gemakkelijk van het ene naar het andere eiland.

Ontdek het hele eiland Gozo tijdens een jeeptour. Hier vind je charmant kleine dorpen met uitstekende eetgelegenheden en een overvloed aan natuur. Neem een bezoek aan de zoutvlakten waar jullie een drankje kunnen doen. Op Gozo zijn verschillende Michelin guide restaurants. Deze bieden de perfecte gelegenheid om samen met het team te genieten van een culinaire ervaring. 

Neem tijdens jullie bedrijfsuitje een boottocht naar de Blue Lagoon op het eiland Comino. Het is erg indrukwekkend om te zien hoe azuurblauw het water hier is!

Ontdek Malta op een actieve manier

Malta hike1
Malta kajak 1

Er zijn vele verschillende activiteiten mogelijk op Malta. Tijdens een hike over de kronkelende paden leren jullie het eiland beter kennen. Met een mountainbike tocht fietsen jullie langs de kustlijn waar jullie de verborgen baaien ontdekken. Geniet van de prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. 

Om de eilanden vanuit een ander perspectief te ervaren, stap je in een kajak. Pedel met het hele team langs de rotsachtige kliffen en door de grotten voor een avontuurlijke ontdekkingstocht. Voor de waaghalzen is er een mogelijkheid om te ziplinen door de kliffen van Malta!

Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies