Bucketlist Explorers: Marthe leegt haar bucket list in Centraal-Amerika

mrt 12, 2018 // City ChiefsGuest bloggerInspiration

De komende weken volgen we onze City Chief Marthe die aan het reizen is in Centraal-Amerika. Terwijl zij haar bucket list aan het legen is schrijft zij voor ons een aantal blogs met lokale tips, must-see’s en uiteraard de beste spots die niet mogen ontbreken tijdens een legendarische lustrumreis. First up.. een korte introductie over Marthe zelf en uiteraard een paar jaloersmakende plaatjes!

Centraal-Amerika, Marthe, lustrumreisCentraal-Amerika, Marthe, snorkelen, lustrumreis

“Hi, ik ben Marthe en sinds een aantal jaar werkzaam als City Chief bij Bohemian Birds. Via deze blogs houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen in Centraal-Amerika. Na vorig jaar in Californië te hebben gestudeerd, vertrok ik naar Mexico en Colombia. Daar werd ik verliefd op de Spaanse taal, salsa, taco’s en Tequila. Toen ik via de Birds de kans kreeg om de rest van Centraal-Amerika te ontdekken greep ik die natuurlijk met beide handen aan! Op 12 februari landde ik in Cancun waar een clubgenoot mij de eerste twee weken kwam vergezellen. In Mexico gebruikten we onze snorkels iedere dag, aten we taco’s en dronken we heel veel Corona. Na Mexico was het tijd voor het voor ons onbekende Belize. Geen Spaans dit keer maar Creool, Punta muziek en het op één na grootste barrier reef van de wereld. Op dit moment bevind ik me in Guatemala, waar ik m’n Spaans bijspijker en ondertussen alle highlights voor jullie lustrumreis ontdek. 

Benieuwd naar mijn volgende blogpost? Denk aan Kinderen voor Kinderen die zingen ‘drink met je billen bloot melk uit een kokosnoot’ en voeg daar wat rum aan toe.. en dat alles op het paradijselijke Caye Caulker!”

 

Houd de komende tijd de Facebook pagina en Instagram in de gaten voor meer blogs, foto’s en filmmateriaal. Kan je niet wachten om nu al meer te lezen over ons aanbod in Guatemala & Belize? Lees hier meer over deze super chille bestemmingen of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan voor jullie volgende lustrumreis!

 

 

 

 

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam