Top
Image Alt

Unieke accommodaties tijdens jouw incentive reis!

Unieke accommodaties tijdens jouw incentive reis!

Wil jij overnachten in unieke accommodaties op jouw bedrijfsreis? Hieronder geven we je een aantal tips!

Wil jij, net als alle andere werkgevers, jouw team en jezelf verwennen met unieke accommodaties tijdens jouw personeelsreis? Niet meer dan logisch! Jij en jouw team hebben het hele jaar, of langer, hard gewerkt. Hierdoor is het tijd om met de hele crew eens uit de werkomgeving te stappen en maximaal te genieten! Breng jezelf en jouw team dichter bij elkaar op een fantastische incentive reis met unieke accommodaties. Hieronder zijn 4 tips beschreven op welke manier je unieke accommodaties kunt realiseren, hierdoor zal jouw bedrijfsreis gegarandeerd een succes zijn!

1. Vraag een specialist

Het is natuurlijk mogelijk om het internet af te stormen, uren lang op zoek naar unieke accommodatie die passen bij jouw wensen en behoeften. Eenmaal een accommodatie gevonden die past bij de gestelde doelen van jouw incentive reis, blijkt dat de accommodatie is volgeboekt, te duur is of erg slecht bereikbaar is. Daar gaan al je kostbare uren! Onze eerste tip is om het vinden van een geschikte en unieke accommodatie uit te besteden aan een specialist! Bohemian Birds – een travel agency dat is gespecialiseerd in alles dat uniek is. Van accommodaties tot activiteiten en van bestemmingen tot restaurants!

Tent, glamping, accommodaties

2. Geef jouw wensen en behoeften aan

Nadat jij contact op hebt genomen met een specialist, is het belangrijk om een aantal elementen vast te stellen. Waarom? Omdat de specialist dan gericht kan zoeken! Aller eerst is het belangrijk om aan te geven welke wensen en behoeften jij hebt tijdens jouw incentive reis. Welke doelen wil je behalen en in welke sfeer moet dit gebeuren? Hierna kunnen de specialisten voor jullie op zoek naar een unieke accommodatie dat past bij jezelf, jouw visie en jouw doelstellingen!

Villa, aan zee, accommodaties

3. Stel de datum en het aantal personen vast

 Als tweede is het belangrijk om vast te stellen hoeveel personen er mee gaan op de incentive reis en op welke datum. Dit is belangrijk voor het uitzoeken van een unieke accommodatie dat het aantal personen op die datum kan ontvangen. Deze twee zijn essentieel om factoren als volgeboekt, slecht klimaat en een te hoge prijs te voorkomen.

Herenhuis, Spanje, accommodaties

4. Zorg voor alternatieve data

Het is handiger om meerdere data vast te leggen. Wil je een 3 daagse incentive reis, stel dan meerdere weekenden vast. Wil je een 6 daagse incentive reis of langer, stel dan meerdere weken vast. Hierdoor kunnen de experts makkelijker een geschikte en unieke accommodatie vinden. Ook kan hierdoor worden bekeken welk weekend of welke week het goedkoopst zal zijn voor jouw bedrijfsreis.

resort, suite, accommodaties

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen binnen en buiten Europa, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.