Top

GINGERS ON TOP

Schotland telt de meeste roodharigen ter wereld

Vuurtje?

Edinburgh had als eerste stad ter wereld een brandweer

UNIEK

Het Nationale dier van Schotland is een eenhoorn

Bossen

De oudste boom van Europa staat in Schotland en bestaat al meer dan 3.000 jaar

BEDRIJFSREIS SCHOTLAND

Cultuur 0

Activiteiten 0

Natuur 0

Avontuur 0

Duurzame bedrijfsreis naar Schotland

Duurzaam toerisme wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor het klimaat maar ook om de lokale cultuur te behouden en iets als bezoeker te kunnen bijdragen aan de lokale maatschappij. Schotland leent zich uitstekend voor dit soort initiatieven!

1.5 UUR VLIEGEN

EURO'S

4° tot 18°

EUROPA

ACTIVITEITEN

VLOT CHALLENGE

Treed buiten je comfort zone, maak teams en leer samen te werken in een nieuwe omgeving. Een stevig vlot bouwen met gebruik van tonnen, palen en touw klinkt eenvoudig, maar is dat ook zo? Droog aan de overkant komen is mogelijk…. Maar alleen als er goed wordt samengewerkt. Bouw met je team een technisch goed vlot of ga samen te water.

REAL SCOTTISH WHISKY

Ontdek de rijke whisky historie van Dewars Aberfeldy Distillery. Deze whisky stokerij heeft een 'Silver' Green Tourism Award. Na een rondleiding mag er natuurlijk ook geproefd worden.

LOKAAL GENIETEN

Voor de lunch stoppen jullie bij Ballintaggart Farm. Die lunch staat niet zomaar op tafel. De ingrediënten moeten jullie zelf bij elkaar zoeken. Een expert gaat met jullie mee het bos in en vertelt over de eetbare rijkdommen van de lokale omgeving.

ACCOMMODATIES

The MacDonald Holyrood Hotel 4*

Het hotel heeft een 'Gold' Green Tourism Award'.</p> <p>Wat het Holyrood Hotel doet aan duurzaamheid: minder handdoeken in de slaapkamers, gebruik van energiezuinige lampen, stroombegrenzers op kranen en douches en zo nog veel meer.

OVERNACHT ALS EEN VORST

Het hotel heeft een 'Gold' Green Tourism Award'.</p> <p>Wat het Atholl Palace Hotel doet aan duurzaamheid: afvalbeheer door middel van recycling, energiemanagement voor een CO2 neutraal hotel, gebruik van groene leveranciers en zo nog veel meer.

TRADITIONEEL GEZELLIG

Geniet van de schoonheid en elegantie van de Schotse Hooglanden op dit uitzonderlijke 4-sterren landhuis, erkend door Visit Scotland. Deer Lodge is een luxe grote groepsaccommodatie in de buurt van Ross-shire, uitgerust met 11 slaapkamers, 22 slaapplaatsen en 2 grote receptieruimtes.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

Een reisvoorstel naar Schotland op maat?