Artistiek

Mexico

Mexico - straten
Zuid-Amerika

Mexico

Het was Spanjaard Hernán Cortés die in het kielzog van Columbus de eerste voet aan land zette in het tegenwoordige Mexico. Op zoek naar goud en andere kostbaarheden stuitte hij echter op tropische stranden, dichte jungles, machtige vulkanen en vele kolossale tempels en piramides van de Azteken en Maya’s. Vandaag de dag is het dé ideale bestemming voor je lustrum- of studiereis als je op zoek bent naar een mix van overweldigende natuur, koloniale steden, tongstrelende cuisine, werelderfgoed parels en tropische bounty stranden. Want naast taco’s, guacamole en tequila, heeft Mexico nog zoveel meer te bieden! Denk bijvoorbeeld aan de Teotihuacan piramides in Mexico City, de Lacandon jungle op de grens van Guatemala, Dia de los Muertos in Oaxaca, dikke full moon parties in Tulum en walvishaaien in Yucatan. Anything is possible! Zo valt Mexico ook perfect te combineren met Guatemala of Belize.

"Mijn reis naar Mexico was echt waanzinnig. 6 weken door dit prachtige land gereisd, wat eigenlijk te kort was. Van de oude Maya-piramides zoals Chichen Itza tot de kleurrijke markten in Oaxaca en Merida, elke dag was een nieuwe ontdekking. Het eten was gewoonweg geweldig - denk aan taco's en guacamole overal! En de mooie stranden in plekken als Isla Holbox en Bacalar maakten de hele reis super fijn. Mijn favourtie plek is Puerto Escondido, de beste golven om te surfen, gecombineerd met de leukste feesten!"
Bohemian Birds - Team - Tessa Boonstra
Tessa Boonstra
Reisspecialist
Mexico - Tulum
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Mexicaanse peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 93%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 91%
  • Avontuur 79%
Zo vliegen wij Mexico aan

Hoogtepunten

Mexico - Bacalar
1

Mangrove kajakken in Bacalar

Mexico - Teotihuacan
2

Ruïnes van Teotihuacan

Mexico - stad
3

Boottocht door de Sumidero canyon

Mexico - Yucatan
4

Witte zandstranden van Yucatan

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Mexico - vlaggetjes
Mexico - architectuur
Mexico - strand
Mexico - vlag
Mexico - markt

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies