Lustrumreis Brazilië – Joga Bonito!

Carnaval tot Corcovado, favela tot futebol.

Onder Brazilianen heerst de mythe dat op het moment dat God het land schiep, één van de aartsengelen over zijn schouder mee keek. Hij vond dat God dit stuk aarde wel heel erg had voorgetrokken en alle schoonheid aan één land had gegeven. Een sterk verhaal, of misschien wel gewoon de waarheid? Wij weten in ieder geval zeker, er zijn maar weinig plekken zo avontuurlijk en zo gevarieerd als deze. Een land zo ontzettend groot, dat de Brazilianen je vaak zullen vertellen dat ze in een continent leven. Wie hier gaat reizen zal keuzes moeten maken. Hoog tijd dus om al jullie bucket listen te verzamelen. Waar jullie ook gaan, aan de samba en een flinke partij voetbal zullen jullie goddelijke kanaries nergens ontkomen. ‘Joga Bonito’, verlangen ze hier. ‘Speel mooi’, en heel Brazilië ligt aan jullie voeten.

Vergeet ook zeker niet de in’s & out’s te lezen van onze Braziliaanse guide Elaine. Zij vertelt je in haar blog maar wat graag over haar favoriete hotspot dat alles te maken heeft met jungle en strand, lees hier snel verder!

REIS HIGHLIGHTS

 • Favela tour in Rio
 • Prive villa in Buzios - St Tropez van Brazilie
 • Island hoppen op een privé partyboot
 • Overleef in de jungle van de Pantanal
 • Downhill biken van de Serra do Mar

HANDIGE TIPS

 • Reistijd: ± 13 uur vliegen
 • Proef: Caipirinhas met cachaca en limoen
 • Lokale uitgaven:
 

FOTOS LUSTRUMREIS

Activiteiten

 

Wat kan je doen op lustrumreis?

Vers aangekomen in Sao Paolo droppen we jullie meteen in de bohemian neighbourhoods van de stad. Nog voor het goed en wel donker is veranderen deze straten in kolkende uitgaansbuurten zoals je van een enorme metropool als deze kan verwachten. De reis was lang, de jetlag niet misselijk, maar nu ben je er toch. Redbulletje klappen en de nachtclubs in! De volgende dag neemt een Engelstalige gids jullie op sleeptouw, kris kras door de stad. Aan de rand van de Sao Paolo staan zelfs mountainbikes voor jullie klaar om je samen met je vrienden downhill van een berg af te storten. Niet nadenken, remmetjes los en knallen richting het strand. Dwars door het regenwoud. Een mooi voorproefje voor de bossen van Pantanal, waar jullie de volgende dagen zullen verblijven. Midden in de jungle, tussen de wilde dieren en medicinale planten. Zonder stromend water, stroom en… restaurants. Honger? Hopelijk heb je een beetje opgelet bij die Bear Grylls marathon op Discovery Channel, want jullie mogen aan de slag. Die vissen en konijnen vangen niet zichzelf! ’s Nachts lekker met je zaklantaarntje spelen in de tent, als de geluiden van de jungle misschien toch wel wat spannender zijn dan je durft toe te geven..

Hierna hebben jullie wel wat luxe verdiend. En strand! In Paraty staat heerlijk koud bier te wachten. Nu jullie er toch zijn, regel dan meteen een privé schooner, een lokale zeilboot, om zelf op de mooiste stranden aan te meren. Of om te snorkelen in zee en op het dek in alle rust met je vrienden die caipirinha’s weg te tikken. Hierna wachten ook de tropische fjorden van Saco do Mamangua waar de echte klimmers onder jullie zich kunnen tonen. Wie heel goed kijkt kan vanaf de top Rio de Janeiro al zien liggen. Want ja, zeg nou eerlijk, daar kwamen jullie toch voor? Copacabana, favela’s, strand voetbal en de Corcovado. O paraíso! Tik die selfie met de gigantische stenen Jesus van je bucket list, gun jezelf wat surflessen op ‘s werelds beroemdste strand, dwaal op brommers door de favela’s of pak het serieus aan en bekijk deze waanzinnige stad van grote hoogte en ga deltavliegen! Voor de echte levensgenieters hebben we zelfs nog Buzios in de aanbieding, het St. Tropez van de Braziliaanse kust. Leven als koningen in jullie privé villa met zwembad. Met zelfs nog een wildwater-rafting toetje toe als jullie echt niet te lang kunnen stilzitten. Wie hierna nog puf over heeft, heeft echt lopen verzaken!

Vragen? Stuur ons een berichtje!

Vrijblijvende offerte

Waarom bij ons boeken?

 • Bucket List - een reiservaring, op basis van jouw wensen, voor jou in elkaar gezet door je eigen Bucket List Consultant. Inspiratie voor de Bucket List van je vrienden gegarandeerd!
 • World class - in samenwerking met onze lokale partners van wereldklasse ontwerpen we een ervaring met de tofste activiteiten, gidsen, transport en accommodatie. Kies uit 7 continenten en bijna 200 landen, keuzestress? Give us a call!
 • Fair - binnen het door jou aangegeven budget ontwerpen we de ultieme trip.
 • Persoonlijk - heb jij al een eigen Bucket List Consultant? Persoonlijk contact en advies gegarandeerd.

Ervaringen

pief paf poei panama

JC Pief Paf Poei

“Nadat Nicaragua niet meer mogelijk bleek door de uit de hand gelopen politieke situatie daar, heeft Bohemian Birds alles op alles gezet om alsnog een geweldige lustrumreis naar Panama te verzorgen. Bohemian Birds was erg flexibel en behulpzaam in het samen opstellen van een lustrumreis die aansluiting vond bij onze voorkeuren, en dit alles in een bijzonder nijpende situatie. We hebben een onvergetelijke 16 dagen in Panama gehad en willen het een ieder aanraden om naar Panama te gaan met Bohemian Birds!”

La Cucaracha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Frederieke - P.L.E.I.A.D.I.S

"HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten."

JC Shotgun

"Bohemian Birds levert wat ze beloven - en meer. Goed voorwerk en afstemming, unieke accommodaties waaronder een National Geographic Lodge, ordentelijke service ter plekke en een zeer gevarieerd programma. Ballonvluchten, quads, bergtoppen en scenic drives - de perfecte combinatie voor een (zoveelste) lustrumreis."

TSTV Lacoste

"Met 80 man naar Boedapest voor ons 10e lustrum: kei gaaf! De lustrumcommissie heeft het inhoudelijke programma geregeld, maar we hadden Bohemian Birds niet willen missen. Ze hebben vlucht, hotel en transfers geregeld. De hulp bij last minute omboekingen en een verloren paspoort tijdens de reis: dat hadden we zelf niet zo goed kunnen doen. Helemaal top!"

JC Barracuda

"Bohemian Birds Inspireert! Onze lustrumreis naar Cuba was te gek! Al bij de eerste intake wisten ze ons uit te dagen om wilde ideeën waarheid te maken. We kregen volledig maatwerk en geen verzoek bleek te gek. Het contact is prettig, snel en laagdrempelig. Eenmaal op Cuba werden alle verwachtingen nogmaals overtroffen; alles, ècht alles, was tot in de puntjes georganiseerd. Bohemian Birds maakt haar belofte echt waar!"

Het Senaat van het A.S.C./A.V.S.V.

"Onze reis met het A.S.C./A.V.S.V. Senaat naar Jordanie was waanzinnig! Tot in de puntjes geregeld, een afwisselend programma met zon, zee, jeeps en cultuur - alles wat we wilden!"

Hoe werken wij?

Wij helpen jou met het legen van je bucket list in drie stappen:

1. Koffie / biertje

We nodigen jullie graag uit voor een kop koffie of een goudgele rakker bij ons op kantoor om je bucket list te bespreken!

2. Voorstel

Op basis van de bucket list van jou en je vrienden maken we een op maat gemaakte offerte die uiteraard ook via je mobiele telefoon goed te bekijken en te delen is met je vrienden. We vernemen graag je feedback op ons voorstel en kunnen waar nodig nog aanpassingen maken.

3. Leeg je Bucket List

We nemen je al het werk uit handen. Het enige wat jullie moeten doen is zorgen dat iedereen op tijd in dat vliegtuig zit. En het grote bucket list afstrepen kan beginnen.