Lustrumreis Vietnam – Love You Long Time!

Een overdosis voor al je zintuigen

Als een lang gerekt lint omarmt Vietnam de uiteinden van Zuid-Oost Azië. Dit land op haar smalste punt slechts 40 kilometer breed. Toch puilt het uit van de adembenemende natuurlijke schoonheid, moderne steden, unieke erfgoed en de talrijke avonturen die hier werkelijk overal op de loer liggen. Verzamel al je vrienden en maak tijdens je lustrumreis kennis met een fascinerend land. Een land dat langzaam afscheid neemt van haar tragische verleden en in verbazingwekkend tempo bouwt aan een nieuwe toekomst. Met haar dichtbegroeide jungles, sprookjesachtige tempels en pagodes, hagel witte stranden en duizenden jaren oude monumenten blijkt Vietnam keer op keer een overweldigende ontdekkingsreis voor alle zintuigen. Wie zich voor het eerst onderdompelt in dit land zal in zijn ogen wrijven van verbazing en niet weten wat hij ruikt en proeft. Een ware ontdekkingsreis!

REIS HIGHLIGHTS

 • Achterop de motor bij een local in Saigon
 • Jungle hike met wildernis BBQ
 • Street food tour in Ho Chi Minh
 • Kruip door de Cu Chi tunnels
 • Tai Chi en kajakken in Halong Bay

HANDIGE TIPS

 • Reistijd: ± 13 uur vliegen
 • Proef: Bia Hoi, traditioneel bier
 • Lokale uitgaven:
 

FOTOS LUSTRUMREIS

Activiteiten lustrumreis Vietnam

 

Wat kan je doen op lustrumreis?

In no-time werd het koloniale Hanoi omgetoverd tot een moderne metropool. Want zelfverzekerd zijn ze, die Vietnamezen. Gehard, levenslustig. En trots. Ook op hun bromfietsen, die hier op straat nog altijd de dienst uitmaken. Wees niet verbaasd als het jullie hier zomaar tien minuten kost om de straat over te steken. Duik tijdens je lustrumreis ’s avonds meteen het bruisende uitgaansleven in en bestrijd ’s ochtends dat altijd weer venijnige katertje met wat tongstrelend streetfood. Jullie moeten namelijk snel door naar het wereldberoemde Ha Long Bay. Beschermd door UNESCO, en maar goed ook. Want deze sprookjesachtige kalkstenen pilaren in de Golf van Tonkin zullen voor altijd op jullie netvlies staan. Haal wat kayaks van stal en verken met je club al peddelend deze waanzinnig mooie baai met haar vele kleine eilandjes.

Koloniale tempels en kleurrijke kroaalriffen

Een pittige Tai Chi les maakt jullie stramme lijven weer los zodat we snel op pad kunnen naar Hue, waar een city tour jullie laat kennis maken met koloniale tempels en de keizerlijke citadel. Zo’n hoognodig snufje cultuur is nooit weg toch? Zeker niet als het strand niet te lang op zich laat wachten. Pak daarom snel die zon en jaloersmakende teint in Nha Trang. Ontdek snorkelend haar kleurrijke koraalriffen en laat die adrenaline door je aderen pompen in een raft op de stromende wilde river. Snel afdrogen want het is hoog tijd voor Ho Chi Minh City (vroeger ook wel Saigon genoemd). Spring achterop bij een van de vele motoren en laat je door een local droppen bij de Cu Chi tunnels. Een ongelofelijk labyrinth van piepkleine ondergrondse tunnels waar de Vietcong met hand en tand hun land hebben terugveroverd op de Amerikanen. “The smell of napalm in the morning” zullen we jullie besparen. Maar de kans om als ware die hards een paar dagen midden in de jungle door te brengen, en zo samen deze unieke reis af te sluiten, willen we jullie natuurlijk zeker niet ontnemen. Kapmessen in de hand, ‘Paint it Black’ op de iPhone speakers en gaan!

Vragen? Stuur ons een berichtje!

Vrijblijvende offerte

Waarom bij ons boeken?

 • Bucket List - een reiservaring, op basis van jouw wensen, voor jou in elkaar gezet door je eigen Bucket List Consultant. Inspiratie voor de Bucket List van je vrienden gegarandeerd!
 • World class - in samenwerking met onze lokale partners van wereldklasse ontwerpen we een ervaring met de tofste activiteiten, gidsen, transport en accommodatie. Kies uit 7 continenten en bijna 200 landen, keuzestress? Give us a call!
 • Fair - binnen het door jou aangegeven budget ontwerpen we de ultieme trip.
 • Persoonlijk - heb jij al een eigen Bucket List Consultant? Persoonlijk contact en advies gegarandeerd.

Ervaringen

pief paf poei panama

JC Pief Paf Poei

“Nadat Nicaragua niet meer mogelijk bleek door de uit de hand gelopen politieke situatie daar, heeft Bohemian Birds alles op alles gezet om alsnog een geweldige lustrumreis naar Panama te verzorgen. Bohemian Birds was erg flexibel en behulpzaam in het samen opstellen van een lustrumreis die aansluiting vond bij onze voorkeuren, en dit alles in een bijzonder nijpende situatie. We hebben een onvergetelijke 16 dagen in Panama gehad en willen het een ieder aanraden om naar Panama te gaan met Bohemian Birds!”

La Cucaracha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Frederieke - P.L.E.I.A.D.I.S

"HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten."

JC Shotgun

"Bohemian Birds levert wat ze beloven - en meer. Goed voorwerk en afstemming, unieke accommodaties waaronder een National Geographic Lodge, ordentelijke service ter plekke en een zeer gevarieerd programma. Ballonvluchten, quads, bergtoppen en scenic drives - de perfecte combinatie voor een (zoveelste) lustrumreis."

TSTV Lacoste

"Met 80 man naar Boedapest voor ons 10e lustrum: kei gaaf! De lustrumcommissie heeft het inhoudelijke programma geregeld, maar we hadden Bohemian Birds niet willen missen. Ze hebben vlucht, hotel en transfers geregeld. De hulp bij last minute omboekingen en een verloren paspoort tijdens de reis: dat hadden we zelf niet zo goed kunnen doen. Helemaal top!"

JC Barracuda

"Bohemian Birds Inspireert! Onze lustrumreis naar Cuba was te gek! Al bij de eerste intake wisten ze ons uit te dagen om wilde ideeën waarheid te maken. We kregen volledig maatwerk en geen verzoek bleek te gek. Het contact is prettig, snel en laagdrempelig. Eenmaal op Cuba werden alle verwachtingen nogmaals overtroffen; alles, ècht alles, was tot in de puntjes georganiseerd. Bohemian Birds maakt haar belofte echt waar!"

Het Senaat van het A.S.C./A.V.S.V.

"Onze reis met het A.S.C./A.V.S.V. Senaat naar Jordanie was waanzinnig! Tot in de puntjes geregeld, een afwisselend programma met zon, zee, jeeps en cultuur - alles wat we wilden!"

Hoe werken wij?

Wij helpen jou met het legen van je bucket list in drie stappen:

1. Koffie / biertje

We nodigen jullie graag uit voor een kop koffie of een goudgele rakker bij ons op kantoor om je bucket list te bespreken!

2. Voorstel

Op basis van de bucket list van jou en je vrienden maken we een op maat gemaakte offerte die uiteraard ook via je mobiele telefoon goed te bekijken en te delen is met je vrienden. We vernemen graag je feedback op ons voorstel en kunnen waar nodig nog aanpassingen maken.

3. Leeg je Bucket List

We nemen je al het werk uit handen. Het enige wat jullie moeten doen is zorgen dat iedereen op tijd in dat vliegtuig zit. En het grote bucket list afstrepen kan beginnen.