Reviews

JC OBANA – GUATEMALA & BELIZE

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

Dispuut Sorriso – Jordanië

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

JC Indigo – Colombia

“Wij hebben met onze jaarclub een fantastische reis gemaakt door Colombia! Dankzij Bohemian Birds was de reis heel persoonlijke en speciaal. Bohemian Birds had veel kennis van de locatie en kwam met leuke ideeën! De samenwerking met Bohemian Birds was daarbij ook erg fijn aangezien geen vraag van ons te gek was en er altijd enthousiast op werd gereageerd! Het was ook ideaal om Bohemian Birds in Nederland te hebben en een gids in het bestemmingsland die ons kon helpen bij de problemen die we ter plekke hadden (gebroken voet, bagage kwijt etc). Bedankt voor de fantastische reis boys, met een special shout out naar Colombia expert Harm: we loved it!”

JC Cazador – Colombia

“Wat een waanzinnig goed georganiseerde reis hebben wij gehad dankzij Bohemian Birds. Hele fijne communicatie tijdens het organiseren van de reis. Eenmaal onderweg was de transfer altijd optijd, leuke activiteiten, fijne hostels en een goede combinatie van activiteiten en ontspanning. Veel dank en we komen bij jullie terug!”

AEGIS ’11 – Colombia

“Bohemian Birds heeft ons onwijs goed geholpen bij het vervullen van onze bucketlist reis! Ze hebben al onze wensen in een geweldige reis verwerkt. Daarnaast is het fijn dat Bohemian zo flexibel is en alle aanpassingen vanuit onze kant snel afhandelt.”

JC Gulden – Uganda

“Bohemian Birds heeft een ontzettende toffe lustrumreis voor ons weten neer te zetten. Met 10 man zijn wij in 14 dagen door Uganda gereisd en hebben we kunnen genieten van de highlights die Uganda rijk is! Met 2 prive gidsen zijn we veel te weten gekomen over de natuurparken met wildlife, maar ook over Uganda zelf en haar historie en cultuur. Daarnaast konden we genieten van extreme sporten zoals het raften op de nijl! En buiten een vol en avontuurlijk programma konden we in de lodges op de meest bijzondere plekken genieten van een paar flesjes ijskoude Nile Special of de van te voren bestelde flessen poepel en rode wijn. Nog steeds aan het nagenieten van deze onvergetelijke reis!!”

JC Gusta – Sri Lanka

”Wij zijn met 10 meiden op lustrumreis geweest naar Sri Lanka en zijn sinds gister terug. Dankzij bohemian birds hebben wij daar echt een top tijd gehad! Alles was goed geregeld en we hadden zelfs een prive chauffeur die ons over het gehele eiland rond reed. Zelfs aan de aanvraag of we in een boomhut konden slapen hebben ze voldaan, echt top!”

JC Bagheera – Filipijnen

”Nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnige reis! Alles was super goed geregeld en hebben optimaal kunnen genieten van onze reis!! Als ik nog een keer een verre reis ga maken vraag ik bohemian birds weer!! Bedankt voor deze onvergetelijke reis!”

Dispuut Sphinx – Tel Aviv

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven.Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

V.O.J. – Georgië

”Lieve Bohemian, wat hebben wij een fantastisch avontuur beleefd in Georgie zeg! De meesten van ons zijn al weer 3 weken onderweg met hun studiejaar maar er wordt nog veelvuldig nagesproken en nagenoten. We willen jullie via deze weg dan ook ontzettend bedanken dat jullie zo een ontzettend mooie herinnering voor ons hebben gecreëerd, en het was echt onze bucket list legen to the max. Het programma zat opvallend goed en strak in elkaar, met waar nodig ook tijd om lekker te ontspannen en biertjes te drinken. We hebben ontzettend veel kunnen zien van het land, de prachtige natuur en de Georgische cultuur. Hiernaast zijn wij ook heel erg te spreken over onze voortreffelijke reisleidster Nino, ze deed mee alsof ze één van ons was maar waar nodig wist ze de groep goed onder controle te houden. Terugkijkend vinden we Georgië een ontzettend veelzijdig land, perfect geschikt voor een groot reis gezelschap dat niet de hele vakantie stil wil zitten. Echt aan te bevelen! Ook complimenten over hoe jullie naar onze wensen hebben geluisterd en dit allemaal in de praktijk hebben gebracht.Nogmaals names heel V.O.J. ontzettend bedankt voor het creëren en faciliteren van deze prachtige herinnering, dit avontuur zullen we niet snel vergeten. Speciale dank en groet van de Lustrum commissie, Thijs, Sjoerd, Daniel en Koen”

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam