Reviews

Dispuut Sphinx – Tel Aviv

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven.Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

V.O.J. – Georgië

”Lieve Bohemian, wat hebben wij een fantastisch avontuur beleefd in Georgie zeg! De meesten van ons zijn al weer 3 weken onderweg met hun studiejaar maar er wordt nog veelvuldig nagesproken en nagenoten. We willen jullie via deze weg dan ook ontzettend bedanken dat jullie zo een ontzettend mooie herinnering voor ons hebben gecreëerd, en het was echt onze bucket list legen to the max. Het programma zat opvallend goed en strak in elkaar, met waar nodig ook tijd om lekker te ontspannen en biertjes te drinken. We hebben ontzettend veel kunnen zien van het land, de prachtige natuur en de Georgische cultuur. Hiernaast zijn wij ook heel erg te spreken over onze voortreffelijke reisleidster Nino, ze deed mee alsof ze één van ons was maar waar nodig wist ze de groep goed onder controle te houden. Terugkijkend vinden we Georgië een ontzettend veelzijdig land, perfect geschikt voor een groot reis gezelschap dat niet de hele vakantie stil wil zitten. Echt aan te bevelen! Ook complimenten over hoe jullie naar onze wensen hebben geluisterd en dit allemaal in de praktijk hebben gebracht.Nogmaals names heel V.O.J. ontzettend bedankt voor het creëren en faciliteren van deze prachtige herinnering, dit avontuur zullen we niet snel vergeten. Speciale dank en groet van de Lustrum commissie, Thijs, Sjoerd, Daniel en Koen”

Dispuut Penelope – Marrakech

”Als onderdeel van ons 8ste lustrum zijn wij met een groep van 60 dames afgereisd naar Marrakech voor 4 dagen. Al vanaf het eerste moment was alles voor ons geregeld, waardoor we ook als organisatie van de reis alleen maar hebben kunnen genieten. Het hotel was heerlijk met een lekker zwembad en goed ontbijt. Iedereen heeft een fantastische paar dagen gehad en het programma was perfect verdeeld in activiteiten en vrije tijd. We hebben gedineerd in een restaurant met buikdanseressen, hebben sisha gerookt, hebben quad en kameel gereden, we hebben uren gespendeerd in de souks en natuurlijk zijn we ook iedere dag uit gegaan. In de clubs stonden er altijd flessen sterk en champagne voor ons klaar in de VIP area. Kortom, niemand had zich een betere reis kunnen voorstellen dan dit!”

JC CURLING – VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND

“Voor onze eerste lustrumreis hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Bohemian Birds. Het contact verliep soepel en de prijzen waren uitstekend. Alles werd geregeld: tickets, accommodaties, binnenlandse vluchten, busritten, gidsen enz. De accommodaties waren top, de gidsen deskundig en de bestemmingen bijzonder. Zelfs het omboeken van een binnenlandse vlucht – vanwege slechte weersomstandigheden – regelde Bohemian Birds zonder enige moeite. Alle verwachtingen overtroffen, zullen wij in de toekomst zeker weer een beroep doen op deze reisorganisatie!”

JC SKY – Filipijnen

”Afgelopen zomer zijn wij op lustrumreis geweest naar de Filipijnen. Bohemian Birds heeft ons bijgestaan de reis zo in te vullen (vervoer, activiteiten, accommodaties) dat wij op locatie alleen nog maar hoefden te relaxen (inclusief frozen margarita’s). Zeker een aanrader dus! Liefs, JC Sky”

JC Bonaparte – Nepal en Sri Lanka

”Contact met Bohemian was vanaf het begin gemakkelijk en goed, ze hadden een goed idee van wat we wilde doen. We waren met een groep van 16 man. Niet iedereen vertrok vanuit NL maar dat was geen enkel probleem! Alles aan de reis, vervoer (tickets, bus, rickshaws, tuctucs), verblijfplaatsen (hotels, lodges, villa’s), gidsen was goed geregeld en zeker een aanrader. Tot over 5 jaar!”

L.D.D. La ReBelle – Indonesië/Singapore

”Bohemian Birds heeft onze lustrum droom waar gemaakt: Zij hebben gezorgd voor onze onvergetelijke lustrumreis vol met toffe activiteiten. De lokale partners die zij hebben zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt. Veel meiden hebben veel wensen en daar wist BB maar al te goed mee om te gaan.”

IRP – Brazilië

”Na 6 weken geslaagde projecten in verschillende landen verspreid over Zuid Amerika was het tijd voor onze reis naar Brazilië. Op stap gaan met 20 man is soms lastig qua logistiek en uiteenliggende wensen, daarom was het heerlijk om deze verantwoordelijkheid in de handen van Bohemian Birds te leggen. Ze hebben een mooie reis voor ons neergezet waarbij we op prachtige plekken zijn gekomen die we zelf misschien nooit hadden gevonden. We hebben veel mooie herinneringen over gehouden aan het land en de prachtige reis. Thanks Bohemian Birds!”

JC Buizerd – Colombia

“Met onze club zijn wij dit jaar op lustrumreis geweest naar Colombia! Het was een hele mooie reis vol met activiteiten zoals paragliden, city tours en hikes. Dit gecombineerd met een afsluitende overnachting op een tropisch eiland maakte de reis compleet!”

JC Fiks – Kroatië

‘’Op onze bucket list stond als hoogste samen een vette reis maken. En dat was het voor ons zeker! Niemand had eerder met een zeilboot gereisd en daarom was dit voor ons een hele coole lustrumreis. De hoogtepunten waren het kayakken, de prachtige baaien waar onze schipper ons heen bracht en heerlijk kunnen relaxen tijdens het zeilen! De meerwaarde van Bohemian Birds is dat je ten eerste nergens zorgen over hoeft te maken met het plannen van de reis en tijdens de reis; alles is super goed geregeld en daardoor kan je heel relaxed op vakantie, zeker met een grote groep. Daarnaast heeft het als voordeel dat zij activiteiten en dingen voor je regelen waar je zelf als toerist niet zo snel zou komen en je dus hele gave plekken ontdekt!’’

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam