Reviews

Frits Voskamp en club

“Bohemian Birds hielp ons met de organisatie van onze derde lustrumreis, deze keer richting Kroatie. Alles was top geregeld! Een leuk, afwisselend programma en een prachtige villa als kers op de taart.”

Lustrumreis Onafhankelijk Herendispuut Xaos – Montenegro

“Ter ere van het 2de lustrum van ons Herendispuut zijn wij op een zeer avontuurlijke reis geweest naar Montenegro georganiseerd door Bohemian Birds. Het was een zeer gevarieerde week met veel afwisselende activiteiten zoals rafting, city trips, boot tochten en het bezoeken van prachtige stukken natuur. De eerste 2 nachten hebben we gerelaxt aan de kust waarna we vervolgens 3 nachten op 1800 meter hoogte op een berg hebben geslapen in zeer primitieve hutjes in the middle of nowhere. Dit was echt een onvergetelijke back to basic ervaring. De laatste paar nachten konden we gelukkig weer heerlijke ontspannen aan het water in een luxe 4 sterren hotel. De reis was perfect geregeld door Bohemian Birds, alles was altijd netjes op tijd en van uitstekende kwaliteit. Verder was de communicatie vanuit Bohemian Birds ook een groot pluspunt. Bedankt Bohemian Birds.”

La Cucaracha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Senaat van het E.S.C

“We zijn met 6 mannen 9 dagen naar de Filipijnen geweest. Het afwisselende programma inclusief vervoer met eigen chauffeur was een erg groot succes. Na een aantal actieve dagen met een sloppenwijktour, tocht door de grotten en een wandeling door rijstvelden naar een waterval, hebben we 2 dagen lekker gesurft en cocktails gedronken aan het strand. We hebben genoten, dank!”

Frederieke – P.L.E.I.A.D.I.S

“HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten.”

Amber – JC Toss

“Vietnam was echt fantastisch, echt heel leuk gehad! Alles liep goed, de gidsen waren super leuk, vooral tijdens de heel erg leuke jungle hike bij Tu Lan! De hele reis was een groot hoogtepunt, wij geven een 9/10 :D”

Annemiek – JC Chaos

“Alles was perfect! Zonsopgang boven Bromo was het hoogtepunt. Alles was strak geregeld, leuke gids, de route was ook top. We hadden een lekker vol programma in java en daarna chillen op Bali. Cijfer 10/10!

Roel

“Het was een ontzettend toffe reis, alles was goed geregeld. Een goede verdeling van actief en chillen. Jordanië is zeker een aanrader want er is super veel te zien en te doen in 10 dagen!”

Frederik

“Het is een onvergetelijke ervaring geweest. Ik wil jullie dan ook allemaal bedankt voor het organiseren van deze fantastische reis! Alles was tot in de puntjes geregeld met als hoogtepunt het bezoek aan Petra, complimenten aan het Bohemian Birds team!”

Sophia – JC Patrick

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam