Reviews

Dispuut Penelope – Marrakech

”Als onderdeel van ons 8ste lustrum zijn wij met een groep van 60 dames afgereisd naar Marrakech voor 4 dagen. Al vanaf het eerste moment was alles voor ons geregeld, waardoor we ook als organisatie van de reis alleen maar hebben kunnen genieten. Het hotel was heerlijk met een lekker zwembad en goed ontbijt. Iedereen heeft een fantastische paar dagen gehad en het programma was perfect verdeeld in activiteiten en vrije tijd. We hebben gedineerd in een restaurant met buikdanseressen, hebben sisha gerookt, hebben quad en kameel gereden, we hebben uren gespendeerd in de souks en natuurlijk zijn we ook iedere dag uit gegaan. In de clubs stonden er altijd flessen sterk en champagne voor ons klaar in de VIP area. Kortom, niemand had zich een betere reis kunnen voorstellen dan dit!”

JC CURLING – VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND

“Voor onze eerste lustrumreis hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Bohemian Birds. Het contact verliep soepel en de prijzen waren uitstekend. Alles werd geregeld: tickets, accommodaties, binnenlandse vluchten, busritten, gidsen enz. De accommodaties waren top, de gidsen deskundig en de bestemmingen bijzonder. Zelfs het omboeken van een binnenlandse vlucht – vanwege slechte weersomstandigheden – regelde Bohemian Birds zonder enige moeite. Alle verwachtingen overtroffen, zullen wij in de toekomst zeker weer een beroep doen op deze reisorganisatie!”

JC SKY – Filipijnen

”Afgelopen zomer zijn wij op lustrumreis geweest naar de Filipijnen. Bohemian Birds heeft ons bijgestaan de reis zo in te vullen (vervoer, activiteiten, accommodaties) dat wij op locatie alleen nog maar hoefden te relaxen (inclusief frozen margarita’s). Zeker een aanrader dus! Liefs, JC Sky”

JC Bonaparte – Nepal en Sri Lanka

”Contact met Bohemian was vanaf het begin gemakkelijk en goed, ze hadden een goed idee van wat we wilde doen. We waren met een groep van 16 man. Niet iedereen vertrok vanuit NL maar dat was geen enkel probleem! Alles aan de reis, vervoer (tickets, bus, rickshaws, tuctucs), verblijfplaatsen (hotels, lodges, villa’s), gidsen was goed geregeld en zeker een aanrader. Tot over 5 jaar!”

L.D.D. La ReBelle – Indonesië/Singapore

”Bohemian Birds heeft onze lustrum droom waar gemaakt: Zij hebben gezorgd voor onze onvergetelijke lustrumreis vol met toffe activiteiten. De lokale partners die zij hebben zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt. Veel meiden hebben veel wensen en daar wist BB maar al te goed mee om te gaan.”

IRP – Brazilië

”Na 6 weken geslaagde projecten in verschillende landen verspreid over Zuid Amerika was het tijd voor onze reis naar Brazilië. Op stap gaan met 20 man is soms lastig qua logistiek en uiteenliggende wensen, daarom was het heerlijk om deze verantwoordelijkheid in de handen van Bohemian Birds te leggen. Ze hebben een mooie reis voor ons neergezet waarbij we op prachtige plekken zijn gekomen die we zelf misschien nooit hadden gevonden. We hebben veel mooie herinneringen over gehouden aan het land en de prachtige reis. Thanks Bohemian Birds!”

JC Buizerd – Colombia

“Met onze club zijn wij dit jaar op lustrumreis geweest naar Colombia! Het was een hele mooie reis vol met activiteiten zoals paragliden, city tours en hikes. Dit gecombineerd met een afsluitende overnachting op een tropisch eiland maakte de reis compleet!”

JC Fiks – Kroatië

‘’Op onze bucket list stond als hoogste samen een vette reis maken. En dat was het voor ons zeker! Niemand had eerder met een zeilboot gereisd en daarom was dit voor ons een hele coole lustrumreis. De hoogtepunten waren het kayakken, de prachtige baaien waar onze schipper ons heen bracht en heerlijk kunnen relaxen tijdens het zeilen! De meerwaarde van Bohemian Birds is dat je ten eerste nergens zorgen over hoeft te maken met het plannen van de reis en tijdens de reis; alles is super goed geregeld en daardoor kan je heel relaxed op vakantie, zeker met een grote groep. Daarnaast heeft het als voordeel dat zij activiteiten en dingen voor je regelen waar je zelf als toerist niet zo snel zou komen en je dus hele gave plekken ontdekt!’’

JC Trada – Montenegro

“Wat doe je als je met z’n 8en op vakantie wil, maar iedereen een volledig ander idee over de invulling heeft? Dan schakel je hulp in van een expert op het gebied van onvergetelijke reizen. Naast het gemak van het uit handen geven van alle “gewone” zaken zoals boekingen, hebben de Bucketlist consultants van Bohemian Birds een ontzettend bijzondere vakantie voor ons geregeld. Een vakantie die we nooit gehad zouden hebben als we zelf aan de slag waren gegaan. De bestemming – Montenegro – was bij niemand überhaupt opgekomen maar was daardoor des te leuker. Niemand was er ooit geweest, laat staan dat iemand iets van de cultuur wist. Juist door iemand anders de knopen door te laten hakken, doe en zie je dingen die je anders nooit zou ervaren. Een vakantie die we nooit zullen vergeten! Dankjewel BB ♥”

JC Mint – Jordanië

“Wij (JC Mint) hebben een geweldige tijd gehad in Jordanië! Wat een prachtland! De vriendelijke mensen overal, onze ONTZETTEND leuke gids die ons alle ins en outs van Jordanië liet ervaren en de overweldigende highlights zoals Petra en slapen onder de sterren in Wadi Rum hebben ons allemaal verliefd gemaakt op het land. Het was heel relaxt dat we onze wensen konden bespreken met Bohemian Birds en dat zij de organisatie op zich hebben genomen. Zo kon de lustrum commissie zelf ook genieten op vakantie zonder zich druk te hoeven maken over de logistiek. Al met al dus heel tevreden!!”

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam