Reviews

A.D.C. MooiZat – Macedonië

“A.D.C. MooiZat is afgelopen zomer naar Macedonië afgereisd en we hebben een fantastische vakantie gehad! De combinatie van met zijn allen in een hostel in Skopje en in een prachtige villa met dito uitzicht aan het meer van Ohrid vonden wij perfect. Ook had Bohemian Birds een goed programma samengesteld met leuke, afwisselende activiteiten en goede lokale gidsen. Ook hadden we de hele week een eigen busje met chauffeur tot onze beschikking, erg fijn! We hebben citytours door Skopje en Ohrid gedaan, gekayakt in de Matka-vallei, traditioneel Macedonisch gedineerd, gehiked, gezwommen en gevaren. In een week hebben we heel veel gezien, gedaan en genoten!”

colombia

JC Camus – Colombia

“Club was wat sceptisch toen ze hoorde dat het regelen van onze lustrumreis via een extern bureau ging. De keuze is gemaakt omdat niemand van ons tijd/zin had om er veel moeite in te steken. Via via uitgekomen bij Bohemian Birds. Na een tof kennismakingsgesprek en wat mailverkeer over en weer, zijn we tot een programma gekomen waar iedereen U tegen zei. Het kostte wat meer dan eerst gedacht, maar die twijfels gingen al gauw de deur uit bij aankomst. Colombiaans schoon stond ons op te wachten met een privébusje en een pot bier. De reis was niets anders dan luxe, privé transporten, de beste hostels en toffe lokale spots (met dank aan onze Colombiaanse gids). Een bijkomend voordeel; kortingen bij restaurants/clubs/toeristische attracties door connecties vanuit Bohemian. Thanks voor het fixen van onze awesome lustrumreis! Muchas appreciadas”

blauwe schuite vietnam

Dispuut Die Blauwe Schuite – Vietnam

“Voor ons 15e lustrum zijn we naar Vietnam gegaan, ontzettend fraai land en de reis was tot in de puntjes geregeld door Bohemian birds! Denken constant mee en via whapp beantwoorden ze supersnel al je vragen tijdens de reis, complimenten”

pief paf poei panama

JC Pief Paf Poei – Panama

“Nadat Nicaragua niet meer mogelijk bleek door de uit de hand gelopen politieke situatie daar, heeft Bohemian Birds alles op alles gezet om alsnog een geweldige lustrumreis naar Panama te verzorgen. Bohemian Birds was erg flexibel en behulpzaam in het samen opstellen van een lustrumreis die aansluiting vond bij onze voorkeuren, en dit alles in een bijzonder nijpende situatie. We hebben een onvergetelijke 16 dagen in Panama gehad en willen het een ieder aanraden om naar Panama te gaan met Bohemian Birds!”

Lisa & friends naar Jordanië & Israël

In eerste instantie wilde we alleen naar Jordanië, maar Bohemian Birds stelde voor om te beginnen in Tel Aviv. Juist om dit meedenken hadden we een reisorganisatie in de arm genomen en meedenken is precies wat Bohemian Birds doet. Tel Aviv en Jeruzalem brachten net dat beetje extra aan de reis. Daarnaast is er heel goed naar onze wensen geluisterd en daarmee hadden we het perfecte reisschema tussen activiteiten en ook wat tijd voor zon, zee en strand. Wadi Rum was voor ons echt het hoogtepunt. Alles was strak geregeld vanuit Bohemian Birds met hier en daar een klein schoonheidsfoutje, maar dat werd heel snel opgelost! We hebben een onvergetelijke reis gehad! En zouden zo weer een reis boeken bij Bohemian Bids!

Frits Voskamp en club – Kroatië

“Bohemian Birds hielp ons met de organisatie van onze derde lustrumreis, deze keer richting Kroatie. Alles was top geregeld! Een leuk, afwisselend programma en een prachtige villa als kers op de taart.”

montenegro

Lustrumreis Onafhankelijk Herendispuut Xaos – Montenegro

“Ter ere van het 2de lustrum van ons Herendispuut zijn wij op een zeer avontuurlijke reis geweest naar Montenegro georganiseerd door Bohemian Birds. Het was een zeer gevarieerde week met veel afwisselende activiteiten zoals rafting, city trips, boot tochten en het bezoeken van prachtige stukken natuur. De eerste 2 nachten hebben we gerelaxt aan de kust waarna we vervolgens 3 nachten op 1800 meter hoogte op een berg hebben geslapen in zeer primitieve hutjes in the middle of nowhere. Dit was echt een onvergetelijke back to basic ervaring. De laatste paar nachten konden we gelukkig weer heerlijke ontspannen aan het water in een luxe 4 sterren hotel. De reis was perfect geregeld door Bohemian Birds, alles was altijd netjes op tijd en van uitstekende kwaliteit. Verder was de communicatie vanuit Bohemian Birds ook een groot pluspunt. Bedankt Bohemian Birds.”

La Cucaracha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Senaat van het E.S.C

“We zijn met 6 mannen 9 dagen naar de Filipijnen geweest. Het afwisselende programma inclusief vervoer met eigen chauffeur was een erg groot succes. Na een aantal actieve dagen met een sloppenwijktour, tocht door de grotten en een wandeling door rijstvelden naar een waterval, hebben we 2 dagen lekker gesurft en cocktails gedronken aan het strand. We hebben genoten, dank!”

Frederieke – P.L.E.I.A.D.I.S

“HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten.”

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam