Workation

Workcation - banner
Workation - collega's

Wil jij met jouw team erop uit maar moet de motor blijven draaien? Kies dan eens voor een workation met jouw collega's! Tijdens deze unieke ervaring werken teamleden op inspirerende locaties, weg van de dagelijkse routine. Het bevordert creativiteit, teambuilding en een gezonde work-life balance. Door de afwisseling van werk en ontspanning ontstaat een positieve werksfeer en verbeteren persoonlijke relaties. Het doorbreekt traditionele grenzen, stimuleert nieuwe perspectieven en vergroot betrokkenheid. Een workation is niet alleen een investering in professionele groei, maar ook in het welzijn van jouw team, wat uiteindelijk leidt tot duurzame successen en een sterker teamgevoel.

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies