Lustrumreizen

Europa

Lustrumreizen - Europa - Montenegro
Tsjechië - tram
Bourgondisch

Tsjechië

Uren feesten in de vetste clubs of kies voor een biertour langs microbrouwerijen tijdens jullie lustrumreis naar Tsjechië!

Polen - straat
Architectonisch

Polen

Ontdek het historische centrum en ontdek diverse soorten wodka tijdens een Wodka proeverij op jullie lustrumreis naar Polen!

Montenegro - groepsfoto
Bergachtig

Montenegro

Proef de lekkerste wijnen, kies voor een schitterende hike of voel het warme zonnetje aan de Budva Riviera tijdens jullie lustrumreis!

Macedonië - birds
Gastvrij

Macedonië

Ontdek deze parel in de Balkan tijdens een lustrumreis naar Macedonië! Kayak door de Matka Vallei en neem een shotje Raki!

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Slovenië - Lake Bled
Groen

Slovenië

Portugal - Sintra
Schilderachtig

Portugal

Surfen in Ericeira, Port drinken aan de Douro of een bezoekje aan het kasteel in Sintra. Jullie ontdekken dit op lustrumreis naar Portugal!

Kroatië - doorkijk
Fascinerend

Kroatië

Verse visgerechten en een shotje Kruskovac proberen? Breng dan eens een bezoek aan het mooie Kroatië tijdens jullie lustrumreis!

Hongarije - hoofdfoto
Culinair

Hongarije

Goede wijnen, toffe ruïne clubs en prachtige uitzichtpunten. Je vindt ze het allemaal tijdens jullie lustrumreis naar Hongarije!

Griekenland - architectuur
Mytisch

Griekenland

Ontdek het mythische Griekenland tijdens jullie lustrumreis! Geniet van souvlaki in overvloed en duik de geschiedenis in.

Albanië - kustlijn
Avontuurlijk

Albanië

Avonturiers opgelet! Beleef de schitterende natuur van Albanië tijdens je lustrumreis. Raften door de Vjosa rivier of op jeep safari.

Georgië - Vlag
Transcontinentaal

Georgië

Deze bijzondere bestemming vind je op maar liefst twee continenten en is rijk aan historie en heerlijke wijnen. Kom jij het ervaren?

Gratis reisadvies