Lustrumreizen

Europa

Montenegro - zee
Tsjechië - tram
Bourgondisch

Tsjechië

Uren feesten in de vetste clubs of kies voor een biertour langs microbrouwerijen tijdens jullie lustrumreis naar Tsjechië!

Polen - straat
Architectonisch

Polen

Ontdek het historische centrum en ontdek diverse soorten wodka tijdens een Wodka proeverij op jullie lustrumreis naar Polen!

Montenegro - groepsfoto
Bergachtig

Montenegro

Proef de lekkerste wijnen, kies voor een schitterende hike of voel het warme zonnetje aan de Budva Riviera tijdens jullie lustrumreis!

Macedonië Skopje
Gastvrij

Macedonië

Ontdek deze parel in de Balkan tijdens een lustrumreis naar Macedonië! Kayak door de Matka Vallei en neem een shotje Raki!

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Slovenië - Lake Bled
Groen

Slovenië

Portugal - Sintra
Schilderachtig

Portugal

Surfen in Ericeira, Port drinken aan de Douro of een bezoekje aan het kasteel in Sintra. Jullie ontdekken dit op lustrumreis naar Portugal!

Kroatië - doorkijk
Fascinerend

Kroatië

Verse visgerechten en een shotje Kruskovac proberen? Breng dan eens een bezoek aan het mooie Kroatië tijdens jullie lustrumreis!

Hongarije - hoofdfoto
Culinair

Hongarije

Goede wijnen, toffe ruïne clubs en prachtige uitzichtpunten. Je vindt ze het allemaal tijdens jullie lustrumreis naar Hongarije!

Griekenland - architectuur
Mytisch

Griekenland

Ontdek het mythische Griekenland tijdens jullie lustrumreis! Geniet van souvlaki in overvloed en duik de geschiedenis in.

Albanië - kustlijn
Avontuurlijk

Albanië

Avonturiers opgelet! Beleef de schitterende natuur van Albanië tijdens je lustrumreis. Raften door de Vjosa rivier of op jeep safari.

Georgië - Vlag
Transcontinentaal

Georgië

Deze bijzondere bestemming vind je op maar liefst twee continenten en is rijk aan historie en heerlijke wijnen. Kom jij het ervaren?

Gratis reisadvies