Mytisch

Griekenland

Griekenland - architectuur
Europa

Griekenland

Heb je het over Griekenland, dan wordt er al gauw gedacht aan een azuurblauwe zee, mooie stranden, pittoreske dorpjes en gekleurde vissersbootjes. Kortom, de perfecte zonbestemming om lekker tot rust te komen. Deze beschrijving doet het land echter wel tekort, want Griekenland is zo veel meer dan een zonnige strandbestemming! Griekenland is gelegen in het zuidoosten van Europa en wordt omringd door drie verschillende zeeën; de Egeïsche Zee, de Middellandse Zee en de Ionische Zee. Bovendien bestaat het voor 20% uit eilanden, wat neerkomt op ongeveer 6000 verschillende eilanden, waarvan Santorini, Kreta en Mykonos de populairste zijn. Het leuke is dat ieder eiland weer wat anders te bieden heeft waardoor je nooit uitgekeken raakt! Spot op Zakynthos net uit het ei gekomen schildpadjes op het strand of bezoek het bergachtige landschap van Ikaria!

"We kennen allemaal Athene en de zuidelijke eilanden van Griekenland die geweldig zijn! Maar na mijn reis in Noord-Griekenland raad ik ook zeker een bezoek aan aan het schiereiland Chalkidiki en het binnenland! Hike op Mount Olympus of breng een bezoek aan het indrukwekkende Meteora, laat je verwonderen door de onontdekte kant van Griekenland."
Linked In post meet the team 2
Sara Steenhoven
Reisspecialist
Griekenland - Santorini
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Grieks
  • Proost Gia mas!
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 81%
Zo vliegen wij Griekenland aan

Hoogtepunten

Griekenland - bootcruise
1

Bootcruise + BBQ

Griekenland - Thessaloniki
2

Stappen in Thessaloniki

Griekenland - Chalkidiki
3

Eilandhoppen Chalkidiki

Griekenland - hiken
4

Hike Mount Olympus met overnachting

Kroatië - Dubrovnik
Kroatië
Kroatië - Lustrumreizen

JC Extase

“Bohemian Birds heeft voor ons een heel vette 2e lustrumreis georganiseerd naar Kroatië en Montenegro. Het avontuur begon met een paar dagen op de zeilboot langs de Kroatische eilanden, wat echt een fantastische ervaring was! Bij het ophalen van de boot waren er wat haperingen in de organisatie, maar Bohemian Birds pakte dat meteen op waardoor wij weer onbezorgd konden genieten. Het tweede gedeelte van de reis gingen we naar Montenegro, waar we op prachtige plekken hebben overnacht, zoals met tentjes in Durmitor National Park en in een eco lodge, en waar Bohemian Birds voor gave extra’s had gezorgd, zoals een enorme taart voor de jarige en schapen voor ons om te scheren. Ook alle chauffeurs, gidsen, schipper, etc. op locatie waren leuke en vriendelijke mensen, wat de reis extra aangenaam maakte. Dank Bohemian Birds, voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Dispuut Funest Montenegro groepsfoto
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Funest

“Wij zijn via Bohemian Birds naar Montenegro en Kroatie geweest en hebben een fantastische lustrumreis gehad! BB had een heel gevarieerd programma op maat voor ons gemaakt en het was echt zooo leuk allemaal. Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel en dachten heel chil met ons mee. We zouden het zeker aanraden! We konden als commissie ook continu chillen omdat we helemaal niks meer hoefden te doen op locatie. Tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Marokko
Marokko
Marokko - Lustrumreizen

Dispuut Penelope

”Als onderdeel van ons 8ste lustrum zijn wij met een groep van 60 dames afgereisd naar Marrakech voor 4 dagen. Al vanaf het eerste moment was alles voor ons geregeld, waardoor we ook als organisatie van de reis alleen maar hebben kunnen genieten. Het hotel was heerlijk met een lekker zwembad en goed ontbijt. Iedereen heeft een fantastische paar dagen gehad en het programma was perfect verdeeld in activiteiten en vrije tijd. We hebben gedineerd in een restaurant met buikdanseressen, hebben sisha gerookt, hebben quad en kameel gereden, we hebben uren gespendeerd in de souks en natuurlijk zijn we ook iedere dag uit gegaan. In de clubs stonden er altijd flessen sterk en champagne voor ons klaar in de VIP area. Kortom, niemand had zich een betere reis kunnen voorstellen dan dit!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - Kotor
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Lilith

Begin 2023 zijn wij op aanraden naar Bohemian Birds gegaan om onze Lustrumreis te organiseren. Sindsdien is het contact heel erg goed geweest en hebben zij ons geholpen om de 4e Lustrumreis van ons dispuut goed te organiseren. De deskundigheid en tips hebben ervoor gezorgd dat wij een top week hebben gehad in Montenegro met 53 meiden. Snelle communicatie, goede locaties en een fijne voorbereiding: aanrader om met Bohemian Birds een reis te boeken!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Griekenland - grotten
Griekenland - Zakynthos
Griekenland - Athene
Griekenland - Samos

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies