Mytisch

Griekenland

Griekenland - architectuur
Europa

Griekenland

Heb je het over Griekenland, dan wordt er al gauw gedacht aan een azuurblauwe zee, mooie stranden, pittoreske dorpjes en gekleurde vissersbootjes. Kortom, de perfecte zonbestemming om lekker tot rust te komen. Deze beschrijving doet het land echter wel tekort, want Griekenland is zo veel meer dan een zonnige strandbestemming! Griekenland is gelegen in het zuidoosten van Europa en wordt omringd door drie verschillende zeeën; de Egeïsche Zee, de Middellandse Zee en de Ionische Zee. Bovendien bestaat het voor 20% uit eilanden, wat neerkomt op ongeveer 6000 verschillende eilanden, waarvan Santorini, Kreta en Mykonos de populairste zijn. Het leuke is dat ieder eiland weer wat anders te bieden heeft waardoor je nooit uitgekeken raakt! Spot op Zakynthos net uit het ei gekomen schildpadjes op het strand of bezoek het bergachtige landschap van Ikaria!

"We kennen allemaal Athene en de zuidelijke eilanden van Griekenland die geweldig zijn! Maar na mijn reis in Noord-Griekenland raad ik ook zeker een bezoek aan aan het schiereiland Chalkidiki en het binnenland! Hike op Mount Olympus of breng een bezoek aan het indrukwekkende Meteora, laat je verwonderen door de onontdekte kant van Griekenland."
Bohemian Birds - Team - Maaike Vrancken
Maaike Vrancken
Reisspecialist
Griekenland - Santorini
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Grieks
  • Proost Gia mas!
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 81%
Zo vliegen wij Griekenland aan

Hoogtepunten

Griekenland - bootcruise
1

Bootcruise + BBQ

Griekenland - Thessaloniki
2

Stappen in Thessaloniki

Griekenland - Chalkidiki
3

Eilandhoppen Chalkidiki

Griekenland - hiken
4

Hike Mount Olympus met overnachting

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Griekenland - grotten
Griekenland - Zakynthos
Griekenland - Athene
Griekenland - Samos

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies