Questions?

Veelgestelde vragen

173750 00 2x
Questions?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het boeken van een Bedrijfsreis via Bohemian Birds?

Bohemian Birds zorgt voor een reis die volledig is afgestemd op jullie specifieke wensen en behoeften. Onze focus gaat verder dan alleen de bestemming; het is ons doel om jullie groep naar nieuwe hoogten te brengen en samen grenzen te verleggen. We geloven in het belang van authentieke ervaring, daarom werken we nauw samen met lokale partners om een totaalervaring aan te bieden. Bij Bohemian Birds gaat het niet alleen om reizen, het gaat om het creëren van blijvende herinneringen en het versterken van de band binnen jullie team. 

Bieden jullie ondersteuning tijdens de reis?

Bohemian Birds is ten allen tijden verantwoordelijk voor een perfecte uitvoer van jullie reis. Lokale gidsen zijn daarom aanwezig zodat jullie volledig ontzorgt worden.

Wat voor soort bedrijfsreizen organiseert Bohemian Birds?

Wij organiseren incentives, teambuildingreizen, workations, partner retreats en jubileumreizen. Elke reis is ontworpen om uw team te inspireren, samenwerking te versterken, werk en ontspanning te combineren, zakelijke relaties te bevorderen en speciale mijlpalen te vieren.

Kortom, wij bieden unieke en onvergetelijke bedrijfsreizen op maat.

Mijn naam staat verkeerd op mijn Visum, wat nu?

Helaas kunnen wij hierin niet assisteren. Voor vertrek? Probeer dit z.s.m. aan te laten passen. Indien informatie op je Visum incorrect is, mag de luchtvaartmaatschappij je weigeren op de vlucht.

Ik heb mijn naam verkeerd doorgegeven voor mijn vliegticket, wat nu?

Iedereen kan wel eens een foutje maken natuurlijk. Een tikfout kan er helaas wel voor zorgen dat je niet meer mee mag vliegen en een nieuw ticket moet boeken. Wat moet je nu doen als je naam fout op je vliegticket staat?

Luchtvaartmaatschappijen hanteren allemaal aparte voorwaarden voor het wijzigen van een naam. Het is afhankelijk van de voorwaarden van de maatschappij waar je mee vliegt. Neem voor het wijzigen van je naam altijd contact op met ons. Het zelf aanpassen is niet mogelijk.

Controleer altijd tijdig (bij boeking) of de namen correct op het e-ticket komen te staan.

Hoe vul ik mijn naam correct in voor het boeken van een vliegticket?

Voornaam
Dit is je eerste voornaam zoals deze in je paspoort of op je identiteitsbewijs staat. Dus NIET je roepnaam. Tweede en/of doopnamen laat je achterwege.

Achternaam
Dit is je volledige achternaam (je oorspronkelijke achternaam die je bij je geboorte hebt gekregen, dus niet de achternaam van de partner) met spaties. Deze worden (soms) door het systeem verwijderd. Op je ticket kun je dan, als voorbeeld, vanderhoeven zien staan in plaats van 'van der Hoeven'. Dit is geen probleem!

LET OP; Leestekens of aparte karakters in je naam? 
Lees op deze website hoe je je naam correct invult.

Ik heb mijn geboortedatum verkeerd doorgegeven, kan dit nog aangepast worden?

In veel gevallen kan dit kosteloos aangepast worden. Sommige airlines rekenen hiervoor een kleine toeslag. Vraag ons om dit voor je na te gaan.

Ik krijgt nieuw paspoort/ID nummer / ik heb geen paspoort, kan ik mijn vliegticket wel al boeken?

Ja, een paspoort/ID nummer mag ten alle tijden aangepast worden.

Alleen mijn eerste voornaam staat op het ticket, gaat dit goed?

Ja, alleen je eerste voornaam en je achternaam volgens paspoort is nodig op een vliegticket

Welke vaccinaties hebben we nodig?

Kijk op de website: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/ of raadpleeg je huisarts

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies