Kleurrijk

Colombia

Colombia - kleine groep
Zuid-Amerika

Colombia

Het kleurrijke Colombia kenmerkt zich door haar waanzinnige contrasten. Van de bruisende en prachtige koloniale steden, tot aan uitgestrekte koffie regio’s en dichtbegroeide Amazone. En van de spectaculaire tropische stranden aan zowel de Atlantische als de Pacifische oceaan, tot de wit besneeuwde Andes bergketens met haar bergdorpen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een land en een bevolking gevormd door een turbulente maar rijke geschiedenis. Europeanen, Afrikanen en Latino’s dragen allemaal bij aan deze culturele mix; ontzettend vriendelijk, hartelijk en onvoorstelbaar optimistisch. Het Colombiaanse volk behoort dan ook niet voor niets tot het gelukkigste volk ter wereld! Sinds de veiligheid de laatste jaren enorm is verbeterd, weten reizigers de gastvrije en enorm vrolijke Colombianen in grote getallen te vinden. Wij snappen heel goed waarom; dit bijzondere, veelzijdige land móet je echt ooit beleven.

Ricardo gomez angel Gc Har4 P8 V Q unsplash
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Colombia aan

Hoogtepunten

Andres gomez r5jb6b3 XBGE unsplash
1

Paragliden boven Medellin

William pate 7 UT Fkj B16 Bw unsplash
2

Overnachten op Isla Roots

Colombia cappuccino
3

Koffie tour in Salento

Haniel espinal 6 Cz A Wd Z1 Bro unsplash
4

Privé catamaran Rosario Islands

Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Gurkha

Wij hebben een geweldige reis door Colombia via Bohemian Birds geboekt. Alles was tot in de puntjes verzorgt; transport, accommodaties, activiteiten etc. Communicatie verliep altijd soepel en er werd goed naar onze wensen geluisterd. In Colombia hadden wij een lokaal contact persoon (Laura) die altijd voor ons klaarstond. Wij raden Bohemian 100% aan voor een groepsreis!

Bekijk deze bestemming
Comuna 13 Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Oktopus

“Wij gingen met 66 meisjes een week naar Cartagena met Bohemian Birds als reisorganisatie! We hebben echt een geweldige week gehad, van chillen op witte stranden tot uitgaan in rooftop barren! Alles was perfect geregeld en we hoefde nooit ergens lang te wachten. De restaurants waren ook top en we hadden daar een reisleidster, Laura, en die hielp ons ook super en wist ons altijd naar de beste plek te brengen! De samenwerking met Bohemian Birds was top en verliep altijd soepel. Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik zou de volgende keer zeker weer voor jullie kiezen!”

Bekijk deze bestemming
Tayrona national park Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Dispuut A One

“Ter ere van ons 17e lustrum zijn wij afgelopen zomer naar Colombia vertrokken voor twee weken. Via een bekende van ons zijn we uitgekomen bij Bohemian Birds. Tijdens het intake gesprek en brainstormsessies bleek al snel dat ze, buiten de kennis over landen, ook veel creatief inzicht hebben met betrekking tot het programma, wat heeft geleid tot een top vakantie. Na een aantal reisopties te hebben gekregen was het geen enkel probleem om aanpassingen door te geven. Ook tijdens de reis kregen we een lokale reisleidster toegewezen waar we al onze vragen aan konden stellen. Wij hebben de samenwerking ervaren als top.”

Bekijk deze bestemming
Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Houthakker

“Wij hebben een super mooie reis gehad, mede dankzij Bohemian Birds. Maxime heeft samen met ons ervoor gezorgd dat we een perfecte combinatie hadden tussen feesten, mooie natuur, gave activiteiten en de meest chille vibe ever. Wat wij erg handig vonden was de persoonlijke reisleider die altijd bereikbaar was om ons te helpen of tips te geven. In Medellín kregen we voor een aantal dagen een hele chille guide die ons wegwijs maakte in de regio. Kortom, ben je op zoek naar een organisatie voor het plannen van je lustrumreis, neem dan contact op met Maxime van Bohemian Birds!”

Bekijk deze bestemming
Isla de Providencia Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Roes

“Afgelopen maand hebben wij een fantastische reis gemaakt met z’n zeventienen. Onze fantastische gids Laura heeft de mooiste plekken van Colombia laten zien en laten ervaren. Alle activiteiten, hotels en vervoer was goed geregeld. De reis was een perfecte mix tussen relaxen en actief bezig zijn. We hebben geslapen in hangmatten, gesalsadanst in Cartagena en paraglided boven Medellin! Laura heeft ons veel geleerd over het land en meegenomen naar de lekkerste restaurants. Bohemian Birds heeft ons erg goed geholpen met het verwezenlijken van onze wensen en daarmee onze reis! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen :)”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies