Kleurrijk

Colombia

Colombia - kleine groep
Zuid-Amerika

Colombia

Het kleurrijke Colombia kenmerkt zich door haar waanzinnige contrasten. Van de bruisende en prachtige koloniale steden, tot aan uitgestrekte koffie regio’s en dichtbegroeide Amazone. En van de spectaculaire tropische stranden aan zowel de Atlantische als de Pacifische oceaan, tot de wit besneeuwde Andes bergketens met haar bergdorpen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een land en een bevolking gevormd door een turbulente maar rijke geschiedenis. Europeanen, Afrikanen en Latino’s dragen allemaal bij aan deze culturele mix; ontzettend vriendelijk, hartelijk en onvoorstelbaar optimistisch. Het Colombiaanse volk behoort dan ook niet voor niets tot het gelukkigste volk ter wereld! Sinds de veiligheid de laatste jaren enorm is verbeterd, weten reizigers de gastvrije en enorm vrolijke Colombianen in grote getallen te vinden. Wij snappen heel goed waarom; dit bijzondere, veelzijdige land móet je echt ooit beleven.

"Mijn reis naar Brazilië was geweldig! Denk aan de betoverende stranden van Copacabana en het bruisende carnaval in Rio de Janeiro. De diversiteit van het Amazone-regenwoud en het unieke Pantanal zijn prachtig om te zien. De rijke mix van culturen, van samba tot capoeira, maakt Brazilië tot een levendige en onvergetelijke ervaring."
Bohemian Birds - Team Alexander Smaal
Alexander Smaal
Reisspecialist
Ricardo gomez angel Gc Har4 P8 V Q unsplash
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Colombia aan

Hoogtepunten

Andres gomez r5jb6b3 XBGE unsplash
1

Paragliden boven Medellin

William pate 7 UT Fkj B16 Bw unsplash
2

Overnachten op Isla Roots

Colombia cappuccino
3

Koffie tour in Salento

Haniel espinal 6 Cz A Wd Z1 Bro unsplash
4

Privé catamaran Rosario Islands

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies