Mysterieus

Guatemala & Belize

Rodrigo escalante uli ZM Hr Dgz M unsplash
Midden-Amerika

Guatemala & Belize

Guatemala en Belize, twee pareltjes in Midden-Amerika. Hier ervaar je de natuur op haar mooist – honderden vulkanen, een van de grootste kratermeren ter wereld, machtige Maya tempels midden in de jungle en wilde rivieren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stranden, van de zwarte vulkanische stranden in Guatemala tot aan Caribische eilanden in Belize. De sporen van de mystieke, onrustige geschiedenis van Guatemala tekenen nog altijd dit fascinerende land. De mysterieuze Maya’s en hun ongrijpbare beschaving, de kolonisten van de Spaanse overheersing en de katholieke priesters op kruistocht voor religieuze bekering. De avonturiers onder jullie zitten perfect in Guatemala, terwijl de strandliefhebbers juist in Belize hun hart kunnen ophalen. Beklim en slaap bovenop één van de vele vulkanen in Guatemala of ontdek de eeuwenoude Maya tempels midden in de jungle bij Tikal. Naast de vele eilanden van Belize heeft het ook ’s werelds tweede grootste Barrier Reef! 

"Mijn reis naar Guatemala en Belize was ongelooflijk en ik kan het iedereen aanraden! Guatemala betoverde mij met zijn eeuwenoude Maya-ruïnes zoals Tikal en het kleurrijke stadje Antigua. Daarnaast bood Belize prachtige witte zandstranden, kristalheldere wateren en een verbazingwekkend rif om te snorkelen. Een lustrumreis waardig!"
Bohemian Birds - Team - Tessa Boonstra
Tessa Boonstra
Reisspecialist
Jimmy baum N4gc 5r Z9d M unsplash
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Guatemalaanse quetzal
  • Taal Spaans / Engels
  • Proost Salud / Cheers
  • Cultuur 90%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 92%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Guatemala & Belize aan

Hoogtepunten

Guatemala - Belize - caven
1

Tuben en caven in Semuc Campeyn

Guatemala - Belize - strand
2

Caribische stranden en uniek barrier reef in Caye Caulkner

Guatemala - Belize - vulkaan
3

Overnachten op de Acetenango vulkaan

Guatemala - Belize - paragliden
4

Paragliden over Lake Atitlan

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Guatemala - Belize - strand1
Guatemala - Belize - secret strand
Guatemala - Belize - bus
Guatemala - Belize - straten

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies