Ongerept

Costa Rica

Costa Rica - Toekan
Noord-Amerika

Costa Rica

Het goede, pure leven komt je in Costa Rica van alle kanten tegemoet. “Pura Vida!” roepen de mannen en vrouwen elkaar hier van elke straathoek toe. Genieten van het leven, een positieve instelling en vooral geen stress is de mindset die er heerst. Trots zijn de vriendelijke Costa Ricanen op hun paradijselijke land, en terecht. Dit land is rijk aan geweldige witte stranden, mysterieuze nevelwouden, tropische regenwouden en oneindig veel kleurrijke dieren en planten. Ook vind je er talloze rivieren, dampende vulkanen, borrelende waterbronnen en een bruisend nachtleven in bijvoorbeeld Límon of San Jóse. Dit is nog niet alles.. Wat dit land extra bijzonder maakt, is dat je hier bijna alleen maar beschermde natuurgebieden vindt en het een van de meest duurzame landen ter wereld is. Sta versteld van alle mooie eco-lodges en de duurzame levensstijl die er in praktijk wordt gebracht. Avonturiers, natuurliefhebbers en strandgangers; jullie zitten hier helemaal goed. Het Pura Vida van Costa Rica zal jullie na deze reis nog altijd bijblijven!

"Wie voor natuur reist, moet naar Costa Rica! Met oneindig veel jungle en vulkanen in het land, biedt Costa Rica de grootste biodiversiteit ter wereld. Wil je liever even relaxen of het water in, check dan een van de vele kleine surfdorpjes langs de kust!"
Cosmic timetraveler Lgr GHY Zz B Sk unsplash
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Colon
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 75%
  • Activiteiten 87%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 85%
Zo vliegen wij Costa Rica aan

Hoogtepunten

Jackalope west n BNRO Ok E0 W8 unsplash
1

White-water raften door de jungle met inheemse stammen

Dmitry osipenko un38 FM Pkn V0 unsplash
2

Dolfijnen en walvissen spotten rondom Isla Chora

Florian delee u4c P2uth Wdg unsplash
3

Canopy tour in de groene Monteverde

Jeffrey eisen 5 bg denw9 M unsplash
4

Surfen in Tamarindo of Sámara

Costa Rica - surfen Tamarindo
Costa Rica
Costa Rica - Lustrumreizen

Sophia - JC Patrick

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

Bekijk deze bestemming
Guatemala - Belize - vulkaan
Guatemala & Belize
Guatemala & Belize - Lustrumreizen

JC Obana

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

Bekijk deze bestemming
Comuna 13 Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Oktopus

“Wij gingen met 66 meisjes een week naar Cartagena met Bohemian Birds als reisorganisatie! We hebben echt een geweldige week gehad, van chillen op witte stranden tot uitgaan in rooftop barren! Alles was perfect geregeld en we hoefde nooit ergens lang te wachten. De restaurants waren ook top en we hadden daar een reisleidster, Laura, en die hielp ons ook super en wist ons altijd naar de beste plek te brengen! De samenwerking met Bohemian Birds was top en verliep altijd soepel. Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik zou de volgende keer zeker weer voor jullie kiezen!”

Bekijk deze bestemming
Panama - vulkaan
Panama
Panama - Lustrumreizen

Bestuur Ceres

Wij zijn via Bohemian Birds op reis geweest naar Panama met een groep van 8. Het was een prachtige reis die ontzettend goed in elkaar zat met weinig aanmerkingen. Zowel de locatie als de reisorganisatie zijn zeker aan te raden!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Costa Rica - surfen Tamarindo
Costa Rica
Adrian valverde Tv Z6 VB915 M unsplash
Costa Rica - paarden strand
Costa Rica - Strand

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies