Inca-erfgoed

Peru

Peru - inca
Zuid-Amerika

Peru

‘What would Indiana Jones do?’ Serieus, waar te beginnen? Want met zo’n enorme overvloed aan legendes, mythes en archeologische schatten is Peru het avonturenland bij uitstek! Kies voor een ultieme lustrumreis naar het magische Peru en ontdek zelf de raadselachtige iconen van het vergane Inca rijk. Verken de toenmalige hoofdstad Cusco, de Heilige Vallei en klauter naar het mysterieuze wereldwonder Machu Picchu dat nimmer door de Spaanse kolonisten werd ontdekt en daardoor perfect bewaard is gebleven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitgestrekte woestijnen en zoutvlaktes, het tropische Amazone regenwoud met haar enorme biodiversiteit en het hoogste grote meer ter wereld. Breek jullie hoofd over de geheimzinnige Nazca lijnen, bewonder de besneeuwde kolossen van het Andes gebergte en kom heerlijk relaxen op de fabuleuze stranden. Paspoort verplicht, zweep en deukhoed optioneel!

"Peru is zoveel meer dan alleen Machu Picchu! Zo heeft het naast nog meer wonderbaarlijke gebergtes, een van de beste keukens ter wereld! Bij Peru denk ik aan de beste ceviche die ik ooit geproefd heb!"
Peru - straat
  • Aantal uren vliegen 14
  • Valuta Peruaanse sol
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 72%
  • Activiteiten 88%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij Peru aan

Hoogtepunten

Peru - Lima
1

Culinaire stadstour in Lima

Peru - Huacachina
2

Zandbuggy scheuren in Huacachina

Peru - Inca trail
3

Inca jungle trail

Peru - Cola de Mono
4

Ziplinen bij Cola de Mono

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Panama - Bocas del toro
Panama
Panama - Lustrumreizen

JC Edelweiss

Dankzij Bohemian Birds hebben we een top reis naar Panama gemaakt! Mooie combi van de oude stad, jungle (Gamboa), Caribische eilanden (Bocas del Toro) en uiteraard het Panama kanaal. De perfecte balans tussen stad, natuur en strand en ook activiteiten en vrije tijd. Organisatie en logistiek was perfect geregeld. Wij raden Bohemian Birds zeker aan!

Bekijk deze bestemming
Ecuador - leguaan
Ecuador
Ecuador - Lustrumreizen

JC Storm

“Het was onvergetelijke reis in Ecuador met als hoogtepunten het raften, de Cotopaxi bewandelen en het walvissen spotten. Er was een goede afwisseling van activiteiten en ontspanning. Bovendien was het geweldig om plaatselijke gidsen te hebben die ons konden helpen met de taalbarrière, begeleiden met activiteiten en verantwoordelijk bleven bij de uitgaansavonden. Wij bevelen Bohemian Birds zeker aan voor al je bucket-listen reizen! 

‘It’s not the years in your life that count, it’s the life in your years’”

Bekijk deze bestemming
Guatemala - Belize - vulkaan
Guatemala & Belize
Guatemala & Belize - Lustrumreizen

JC Obana

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

Bekijk deze bestemming
Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Gurkha

Wij hebben een geweldige reis door Colombia via Bohemian Birds geboekt. Alles was tot in de puntjes verzorgt; transport, accommodaties, activiteiten etc. Communicatie verliep altijd soepel en er werd goed naar onze wensen geluisterd. In Colombia hadden wij een lokaal contact persoon (Laura) die altijd voor ons klaarstond. Wij raden Bohemian 100% aan voor een groepsreis!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Peru - alpaca
Peru - straat
Peru - bergen
Peru - bezienswaardigheden

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies