Tropisch

Ecuador

Ecuador - borden
Zuid-Amerika

Ecuador

Ecuador is een land met enorm veel gezichten. Hier op het exacte snijvlak van het Noordelijk en Zuidelijk halfrond, gaven vele generaties inheemse Amazone stammen, Inca’s, Spaanse kolonisten, Afrikaanse slavenarbeiders en indianen vorm aan de kleurrijke bevolking en woelige geschiedenis van dit land. Niet echt verwonderlijk aangezien Charles Darwin precies hier, op de bijhorende Galápagoseilanden, met zijn revolutionaire evolutietheorie op de proppen kwam. Kies samen met je vrienden voor een bijzonder diverse lustrumreis. Ontdek de beroemde vogelrijke archipel op zo’n 1000 kilometer van de kust.  Voel je onbetekenend klein op de sneeuwhellingen van de Andes. Omcirkel de vele kratermeren op de ‘Avenue van Vulkanen’. Of verbaas je je over de nevelige Amazone en haar traditioneel geklede Indianengemeenschap. Ecuador has it all!

"Hoe gaaf klinkt piranhavissen in de Amazone, gecombineerd met het bewonderen van inheemse diersoorten op de Galápagoseilanden, terwijl je ook nog een van de vele vulkanen kan beklimmen? Welkom in Ecuador!"
Bohemian Birds - Team Alexander Smaal
Alexander Smaal
Reisspecialist
Azzedine rouichi F3 BBL Fml5 Hw unsplash
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Amerikaanse Dollar
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 72%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 81%
Zo vliegen wij Ecuador aan

Hoogtepunten

Ecuador - Canyoning
1

Canyoning bij de Chamana watervallen

Ecuador - Whales
2

Walvis spotten

Ecuador - Cloud forest
3

Hiken door de Cloud Forest bij Santa Lucia

Ecuador - hiken
4

Raften, hiken en kampvuur in de jungle

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Kiyoshi e Tw2 C Yg QQCQ unsplash
Fernando tapia q P2b R5 Ky3 JE unsplash
Ecuador - leguaan
Roi dimor K Bj Kqm EJ Qp Q unsplash

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies