Iconisch

Verenigde Staten

Verenigde Staten - San Francisco
Noord-Amerika

Verenigde Staten

In slechts enkele eeuwen ontpopte Amerika zich tot absolute wereldmacht, op alle denkbare vlakken. Een eindeloos fascinerend land met kosmopolitische wereldsteden, glamour iconen, oneindige highways, eeuwige sporthelden, een ongeëvenaarde muziekscene en enorm diverse natuurpracht. Of jullie nu een rondreis door het oosten, westen, zuiden of noorden van Amerika overwegen, het scala aan mogelijkheden is hier ongekend. Wij stellen een ultieme lustrumreis naar de West-Amerikaanse parken en steden voor: gegarandeerd een ‘bigger and better’ lustrum experience dan jullie ooit hebben beleefd!

"Amerika, het land van de uitersten! Toen ik in Amerika was verwonderde ik mij over de hoeveelheid cultuurverschillen op één plek. Een echte aanrader is dit zeker als je houdt van schitterende natuur, glamour iconen en de prachtige architectuur."
Team - Britt Tiggelman
Britt Tiggelman
Reisspecialist
Verenigde Staten - stad
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Amerikaanse dollar
  • Taal Engels
  • Proost Cheers
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij de Verenigde Staten aan

Hoogtepunten

Verenigde Staten - Venice Beach
1

Cruisen over Venice Beach

Verenigde Staten - San Francisco
2

Scheuren door San Francisco met knalgele Gocarts

Verenigde Staten - helikopter
3

Helikoptervlucht boven Las Vegas

Verenigde Staten - sand buggy
4

Sand dune buggy rijden & woestijn BBQ

Ecuador - leguaan
Ecuador
Ecuador - Lustrumreizen

JC Storm

“Het was onvergetelijke reis in Ecuador met als hoogtepunten het raften, de Cotopaxi bewandelen en het walvissen spotten. Er was een goede afwisseling van activiteiten en ontspanning. Bovendien was het geweldig om plaatselijke gidsen te hebben die ons konden helpen met de taalbarrière, begeleiden met activiteiten en verantwoordelijk bleven bij de uitgaansavonden. Wij bevelen Bohemian Birds zeker aan voor al je bucket-listen reizen! 

‘It’s not the years in your life that count, it’s the life in your years’”

Bekijk deze bestemming
Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Houthakker

“Wij hebben een super mooie reis gehad, mede dankzij Bohemian Birds. Maxime heeft samen met ons ervoor gezorgd dat we een perfecte combinatie hadden tussen feesten, mooie natuur, gave activiteiten en de meest chille vibe ever. Wat wij erg handig vonden was de persoonlijke reisleider die altijd bereikbaar was om ons te helpen of tips te geven. In Medellín kregen we voor een aantal dagen een hele chille guide die ons wegwijs maakte in de regio. Kortom, ben je op zoek naar een organisatie voor het plannen van je lustrumreis, neem dan contact op met Maxime van Bohemian Birds!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - uitzicht
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut P!nk

“Bohemian Birds heeft voor ons een geweldige lustrumreis georganiseerd. Alles was tot in de details geregeld, de activiteiten waren ontzettend leuk en de hulp om in Montenegro onze weg te vinden was super. Alles bij elkaar hadden we het zelf zeker niet zo goed kunnen regelen en was het de kosten zeker waard!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Verenigde Staten - Las Vegas
Verenigde Staten - busje
Verenigde Staten - New York
Verenigde Staten - New York
Verenigde Staten - auto

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies