Magisch

Marokko

Marokko - woestijn
Afrika

Marokko

De azan (oproep tot gebed) die vijf maal per dag uit de minaretten van Tangiers schalt, weet al eeuwenlang de nauwe, acht kilometer brede Straat van Gibraltar te overbruggen. Een goddelijke lokroep die al vele generaties Europeanen heeft verleid om Marokko te komen ontdekken. Ondergedompeld in een compleet andere wereld maakten zij kennis met de imposante bemuurde kasbah’s en de Sahara. Ook de langgerekte stranden en de prachtig besneeuwde toppen van het Hoge Atlas gebergte hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op velen. Ontdek tijdens jullie lustrumreis de authentieke tradities van dit volk van Arabieren, Berbers en Islamieten en beleef samen sprookjesachtige avonturen in deze oase van mierzoete muntthee en outdoor adrenaline kicks!

"Er is naar mijn mening geen land diverser dan Marokko. Tijdens mijn reis was ik verbaasd over de verschillende landschappen: Een wereldstad als Marrakech, slapen onder de sterrenhemel in de Agafay woestijn, hiken in het bekende Atlasgebergte en surfen aan de kust van Essaouira. Deze reis heeft voor ontzettend veel verschillende herinneringen gezorgd en daarom wat mij betreft bij uitstek de perfecte bestemming voor een lustrumreis!"
Bohemian Birds - Team - Britt van den Tempel
Britt van den Tempel
Content Specialist
Marokko - blauwe stad
  • Aantal uren vliegen 4
  • Valuta Dirham
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 76%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Marokko aan

Hoogtepunten

Marokko - luchtballon
1

Luchtballonvlucht bij zonsopkomst

Marokko - Tizi Oussem
2

2-daagse trekking door het berglandschap rond Tizi Oussem

Marokko - quad rijden
3

Quad rijden in de woestijn

Marokko - koken
4

Ervaar de Marokkaanse keuken met een kookworkshop

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Marokko - architectuur
Marokko - architectuur
Marokko - straatjes
Marokko - architectuur
Marokko - paard

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies