Safariland

Tanzania

Tanzania - gnoes
Afrika

Tanzania

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur terwijl je de betoverende wereld van Tanzania betreedt! Van de majestueuze Kilimanjaro, de hoogste piek van Afrika, tot de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, waar het wild overal waar je kijkt rondwandelt. Laat je verrassen door de kleurrijke cultuur en warme gastvrijheid van de lokale bevolking, terwijl je door levendige markten dwaalt en traditionele dorpen bezoekt. Verken de ongerepte schoonheid van de tropische stranden van Zanzibar en dompel jezelf onder in het schijnbaar oneindige groen van de Selous Game Reserve. Een reis naar Tanzania is een reis naar een wereld vol diversiteit, avontuur en wonderen die je zintuigen prikkelen en je hart veroveren.

"Als ik denk aan Safari, dan denk ik aan Tanzania. In het wereldberoemde Serengeti National Park, en de aangrenzende Ngorongoro Krater blijf je je ogen uitkijken. Het is ook zeker aan te raden om hier te kamperen. Wakker worden van een grazende buffel naast je tent, of een hunt van een groep leeuwen vanuit het kamp bekijken. Durf jij het aan? Na deze avonturen kun je de reis natuurlijk nog afsluiten met een aantal dagen relaxen op het prachtige Zanzibar."
Bohemian Birds - Team - Mylou Muller
Mylou Muller
Reisspecialist
Tanzania - stad
  • Aantal uren vliegen 9
  • Valuta Tanzaniaanse shilling
  • Taal Swahili
  • Proost Maisha Marefu
  • Cultuur 72%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij Tanzania aan

Hoogtepunten

Tanzania - Selous National Park
1

Campen & safari in Selous National Park

Tanzania - Ngorongoro
2

Ngorongoro crater

Tanzania - Serengeti
3

Safari in Serengeti

Tanzania - Kilimanjaro
4

Mount Kilimanjaro

Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Houthakker

“Wij hebben een super mooie reis gehad, mede dankzij Bohemian Birds. Maxime heeft samen met ons ervoor gezorgd dat we een perfecte combinatie hadden tussen feesten, mooie natuur, gave activiteiten en de meest chille vibe ever. Wat wij erg handig vonden was de persoonlijke reisleider die altijd bereikbaar was om ons te helpen of tips te geven. In Medellín kregen we voor een aantal dagen een hele chille guide die ons wegwijs maakte in de regio. Kortom, ben je op zoek naar een organisatie voor het plannen van je lustrumreis, neem dan contact op met Maxime van Bohemian Birds!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Tanzania - Masai
Tanzania - jeep
Tanzania - vlaktes
Tanzania - mensen
Tanzania - mensen

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies