Inheems

Madagaskar

Madagaskar - baobab
Afrika

Madagaskar

Als we één land uniek mogen noemen, dan is het Madagaskar wel. Rond de 165 miljoen jaar geleden scheidde dit prachtland zich van het continent Afrika, waardoor het planten- en dierenrijk zich geïsoleerd ontwikkeld heeft. Dit heeft er toe geleid dat de meest gekke en unieke planten en dieren te vinden zijn op Madagaskar, en alléén op Madagaskar! Dit mooie land is langzaamaan steeds verder aan het groeien en dat hebben ze vooral te danken aan toerisme. Wij bezoeken het natuurlijk maar al te graag! De temperatuur is namelijk gedurende het hele jaar tussen de 20 en 30 graden!

"Als je op zoek bent naar een waar avontuur is Madagaskar de bestemming voor jullie. Spot walvissen vanaf het eiland île Saint Marie, bezoek het fasinerende Tsingy de Bemaraha en ga op zoek naar lemuren in Andasibe National Park. Laat jezelf vervoeren met een 'pousse pousse' (tuktuk), scoor de lekkerste Afrikaanse, Aziatische of Franse delicatessen en vergeet onderweg vooral niet te genieten van de prachtigste zonsondergangen."
Bohemian Birds - Team - Mylou Muller
Mylou Muller
Reisspecialist
Madagaskar - aap
  • Aantal uren vliegen 14
  • Valuta Malagassische ariary
  • Taal Malagasy
  • Proost Mahafaly
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 88%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij Madagaskar aan

Hoogtepunten

Madagaskar - Belo-Sur-Mer
1

Snorkelen bij Belo-Sur-Mer

Madagaskar - Maki's
2

Maki's spotten in Kirindy Forest

Madagaskar - Tsingy Bemarah Park
3

Bezoek het Tsingy Bemarah Park

Madagaskar - walvissen
4

Spot humpback whales bij St. Marie

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Madagaskar - mensen
Madagaskar - baobab bomen
Madagaskar - strand
Madagaskar - strand

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies