Inheems

Madagaskar

Madagaskar - baobab
Afrika

Madagaskar

Als we één land uniek mogen noemen, dan is het Madagaskar wel. Rond de 165 miljoen jaar geleden scheidde dit prachtland zich van het continent Afrika, waardoor het planten- en dierenrijk zich geïsoleerd ontwikkeld heeft. Dit heeft er toe geleid dat de meest gekke en unieke planten en dieren te vinden zijn op Madagaskar, en alléén op Madagaskar! Dit mooie land is langzaamaan steeds verder aan het groeien en dat hebben ze vooral te danken aan toerisme. Wij bezoeken het natuurlijk maar al te graag! De temperatuur is namelijk gedurende het hele jaar tussen de 20 en 30 graden!

"Als je op zoek bent naar een waar avontuur is Madagaskar de bestemming voor jullie. Spot walvissen vanaf het eiland île Saint Marie, bezoek het fasinerende Tsingy de Bemaraha en ga op zoek naar lemuren in Andasibe National Park. Laat jezelf vervoeren met een 'pousse pousse' (tuktuk), scoor de lekkerste Afrikaanse, Aziatische of Franse delicatessen en vergeet onderweg vooral niet te genieten van de prachtigste zonsondergangen."
Image0 2
Nanda Verschuren
Reisspecialist
Madagaskar - aap
  • Aantal uren vliegen 14
  • Valuta Malagassische ariary
  • Taal Malagasy
  • Proost Mahafaly
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 88%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij Madagaskar aan

Hoogtepunten

Madagaskar - Belo-Sur-Mer
1

Snorkelen bij Belo-Sur-Mer

Madagaskar - Maki's
2

Maki's spotten in Kirindy Forest

Madagaskar - Tsingy Bemarah Park
3

Bezoek het Tsingy Bemarah Park

Madagaskar - walvissen
4

Spot humpback whales bij St. Marie

Schildpadden Bali 1
Bali
Bali - Lustrumreizen

La Cucharacha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Bekijk deze bestemming
Boracay Filipijnen
Filipijnen
Filipijnen - Lustrumreizen

JC Bagheera

”Nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnige reis! Alles was super goed geregeld en hebben optimaal kunnen genieten van onze reis!! Als ik nog een keer een verre reis ga maken vraag ik Bohemian Birds weer!! Bedankt voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka
Sri Lanka - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Madagaskar - mensen
Madagaskar - baobab bomen
Madagaskar - strand
Madagaskar - strand

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies