Levendig

Kenia

Kenia - mensen
Afrika

Kenia

Het zuidelijk gelegen Masaï Mara National Reserve in Kenia vormt eens per jaar het schouwtoneel van een adembenemend safari spektakel, namelijk; de Grote Trek. Moeder Aarde in haar meest wilde gedaante maakt dat dit de absolute bucket list koploper is voor elke natuurliefhebber. De jaarlijkse migratie van twee miljoen gnoes, zebra’s en gazellen vormt de start van een spectaculaire wildlife achtervolging. Want daar waar de aarde schudt onder het geweld van vele roffelende hoeven, sluipen hongerige cheeta’s, luipaarden en leeuwen om de traagste dieren te verschalken. Plan je lustrumtrip naar Kenia op het juiste moment. Hier aanschouw je de ware ‘circle of life’ tijdens overweldigende safari’s. Verbaas je over de uitgestrekte binnenlanden vanaf de besneeuwde toppen van Mount Kenia en ontmoet imposante Masai krijgers. Kom tot rust op hagelwitte stranden of ga een zinloze hardloopwedstrijd aan met het snelste volk op aarde! Want dit alles zorgt voor een onvergetelijke lustrumreis!

"Zin om de Big Five te spotten maar daarnaast ook meer avonturen te beleven? Dan is Kenia jullie ideale bestemming. Naast de vele prachtige nationale parken die je hier kunt bezoeken, waaronder de bekende Masai Mara, kun je in Kenia ook prachtige hikes maken op Mount Kenya, duiken en snorkelen aan de kust, of, voor de avonturiers onder ons, raften. De dagen kun je hier afsluiten in leuke barrentjes om te proosten op het avontuur - maisha marefu (cheers) !"
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Kenia - olifant
  • Aantal uren vliegen 10
  • Valuta Keniaanse shilling
  • Taal Engels
  • Proost Cheers
  • Cultuur 72%
  • Activiteiten 88%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij Kenia

Hoogtepunten

Kenia - raften
1

Raften en bungeejumpen in Sagana

Kenia - kookworkshop
2

Keniaanse kookworkshop

Kenia - nationaal park
3

Bezoek een van de nationale parken

Kenia - Watamu Beach
4

Schildpadden spotten bij Watamu Beach

Schildpadden Bali 1
Bali
Bali - Lustrumreizen

La Cucharacha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Bekijk deze bestemming
Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka
Sri Lanka - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Kathmunda in Nepal
Nepal
Nepal - Lustrumreizen

JC Bonaparte

”Contact met Bohemian was vanaf het begin gemakkelijk en goed, ze hadden een goed idee van wat we wilde doen. We waren met een groep van 16 man. Niet iedereen vertrok vanuit NL maar dat was geen enkel probleem! Alles aan de reis, vervoer (tickets, bus, rickshaws, tuctucs), verblijfplaatsen (hotels, lodges, villa’s), gidsen was goed geregeld en zeker een aanrader. Tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Jordanië - Dispuut M&M
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut M&M

Met dank aan Bohemian Birds hebben we een geweldige reis met 17 meiden naar Jordanië gemaakt. We waren ontzettend blij met het snelle contact met de reisspecialisten, waardoor we elke vraag of twijfel snel verholpen was. De reis zelf heeft onze verwachtingen enorm overtroffen, qua accommodatie, logistiek, activiteiten; het was allemaal tiptop in orde. Als je nog twijfelt: boeken!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Kenia - uitzicht
Kenia - Mensen
Kenia - waterval
Kenia - giraffe

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies