Contrastrijk

Oman

Oman - paleis
Midden-Oosten

Oman

Oman, beter bekend als het Sultanaat van Oman, is gelegen in het Midden-Oosten en grenst aan de Verenigde Emiraten, Jemen en Saudi-Arabië. Tot 1970, toen de huidige Sultan genaamd Qaboos zijn vader van de troon stootte, was Oman een onderontwikkeld land en bijna volledig afgesloten voor de buitenwereld. Vanaf het moment dat Sultan Qaboos aan de macht kwam, is het land volledig opgebloeid en er werd veel geld en aandacht gestoken in toerisme en educatie. De Omani’s zijn erg trots op hun land en staan bekend om de extreme gastvrijheid. Het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat je bij een familie thuis wordt uitgenodigd voor een kopje thee of khawa (Omani voor bakkie koffie).Tijdens een lustrumreis door dit unieke land bezoek je meerdere exotische Wadi’s, ga je dune-bashen in de Wahiba Sands en maak je jaloersmakende plaatjes terwijl je cultuur snuift in de prachtige steden en dorpen die dit land rijk is. Van de hoofdstad Muscat in het Noorden tot aan de badplaats Salalah in het Zuiden, dit land heeft alles wat je zoekt in een bucket list proof lustrumreis!

"Als je zin hebt in een unieke vakantie waar je wordt ondergedompeld in een totaal andere cultuur, is Oman een top bestemming voor jou! Mijn must-see tip? Wadi Shab! Een plek waar je kunt zwemmen door een canyon en zelfs een waterval kunt bewonderen!"
Bohemian Birds - Team - Maaike Vrancken
Maaike Vrancken
Reisspecialist
Oman - gang
  • Aantal uren vliegen 7
  • Valuta Omaanse rial
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Oman aan

Hoogtepunten

Oman - weg
1

4x4 avontuur in de woestijn

Oman - zwemmen
2

Zwemmen in de tropische wadi's

Oman - dolfijnen spotten
3

Dolfijnen spotten vanuit Muscat

Oman - Nakhal fort
4

Nakhal Fort & Al Hamra

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Oman - stad
Oman - kameel
Oman - zee
Oman - markt

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies