Bergachtig

Montenegro

Montenegro - groepsfoto
Europa

Montenegro

Op zoek naar een reis met machtige berglandschappen, mooie stranden, veel adrenaline en eventueel een goede schuimparty? Boek dan jullie volgende lustrumreis naar Montenegro! Dit land, met een kustlijn van ongeveer 300 kilometer, heeft een van de mooiste kusten van Europa. Hier wil je zijn terwijl je met een koud biertje in de hand op een bootje voor de kust dobbert. De rijke culturele historie van dit land is terug te vinden in de vele Romeinse villa’s, beschilderde kloosters, moskeeën en stevige forten. Vele grootmachten hebben hier gestreden om land, wat het een fascinerende plek maakt om te bezoeken. Daarnaast telt Montenegro zich rijk met maar liefst vijf National Parken met de meest indrukwekkende uitkijkpunten. Ook kan de thrillseeker zich hier goed vermaken met mountainbike-tochten door de bergen of kajakken op prachtige meren. Of overnacht in een kamp in de “middle of nowhere”, zeker iets wat je niet veel vaker zult meemaken dus een aanrader om van de bucketlist af te strepen.

"In de wijngaarden van Virpazar proef je de allerlekkerste wijnen, de mooiste hikes maak je midden in de bergen van Kolasin en volledig tot rust kom je op de prachtige stranden van de Budva Riviera."
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Montenegro - uitzichtfoto
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Montenegrijns
  • Proost Zhiveo
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 79%
  • Natuur 88%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij Montenegro aan

Hoogtepunten

Montenegro - schapen scheren
1

Schapen scheren in Katuni

Montenegro - paragliden
2

Paragliden boven Budva

Montenegro - Catamaran
3

Full day catamaran bij Budva

Montenegro - Herceg Novi
4

Blue caves Herceg Novi

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Montenegro - zonsondergang
Montenegro - architectuur
Montenegro - huisje
Montenegro - straten

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies