Bergachtig

Montenegro

Montenegro - groepsfoto
Europa

Montenegro

Op zoek naar een reis met machtige berglandschappen, mooie stranden, veel adrenaline en eventueel een goede schuimparty? Boek dan jullie volgende lustrumreis naar Montenegro! Dit land, met een kustlijn van ongeveer 300 kilometer, heeft een van de mooiste kusten van Europa. Hier wil je zijn terwijl je met een koud biertje in de hand op een bootje voor de kust dobbert. De rijke culturele historie van dit land is terug te vinden in de vele Romeinse villa’s, beschilderde kloosters, moskeeën en stevige forten. Vele grootmachten hebben hier gestreden om land, wat het een fascinerende plek maakt om te bezoeken. Daarnaast telt Montenegro zich rijk met maar liefst vijf National Parken met de meest indrukwekkende uitkijkpunten. Ook kan de thrillseeker zich hier goed vermaken met mountainbike-tochten door de bergen of kajakken op prachtige meren. Of overnacht in een kamp in de “middle of nowhere”, zeker iets wat je niet veel vaker zult meemaken dus een aanrader om van de bucketlist af te strepen.

"In de wijngaarden van Virpazar proef je de allerlekkerste wijnen, de mooiste hikes maak je midden in de bergen van Kolasin en volledig tot rust kom je op de prachtige stranden van de Budva Riviera."
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Montenegro - uitzichtfoto
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Montenegrijns
  • Proost Zhiveo
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 79%
  • Natuur 88%
  • Avontuur 91%
Zo vliegen wij Montenegro aan

Hoogtepunten

Montenegro - schapen scheren
1

Schapen scheren in Katuni

Montenegro - paragliden
2

Paragliden boven Budva

Montenegro - Catamaran
3

Full day catamaran bij Budva

Montenegro - Herceg Novi
4

Blue caves Herceg Novi

Montenegro - Kotor
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Lilith

Begin 2023 zijn wij op aanraden naar Bohemian Birds gegaan om onze Lustrumreis te organiseren. Sindsdien is het contact heel erg goed geweest en hebben zij ons geholpen om de 4e Lustrumreis van ons dispuut goed te organiseren. De deskundigheid en tips hebben ervoor gezorgd dat wij een top week hebben gehad in Montenegro met 53 meiden. Snelle communicatie, goede locaties en een fijne voorbereiding: aanrader om met Bohemian Birds een reis te boeken!

Bekijk deze bestemming
Montenegro - huisje
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Heerengenootschap Donders

Samen met HG Donders een prachtige week in Montenegro gehad dankzij Bohemian Birds! Doordat er aan eigenlijk alles wel werd gedacht, de communicatie snel en duidelijk was, en we niet voor onaangename verassingen kwamen te staan door de goede voorbereiding, konden we optimaal genieten van onze reis. Ontzettend bedankt!

Bekijk deze bestemming
Dispuut Ritz - Macedonië
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Ritz

“We hebben een top tijd gehad bij Bohemian Birds! De voorbereidingen hebben ruim 2 jaar geduurd (wat met name kwam doordat COVID-19 roet in het eten gooide), maar dat heeft ons des te meer bewezen hoe ongelofelijk fijn het is om je lustrumreis bij een reisorganisatie te boeken! Vanaf het begin is BB super behulpzaam, vriendelijk, snel en oplossing gericht geweest. We hebben in prachtige en betaalbare accommodaties gezeten en geweldige locaties bezocht, mede dankzij BB’s uitstekende kennis van het lokale gebied. Dankzij BB’s lokale gidsen konden we nog een dag van tevoren een boottocht organiseren of twee uur van tevoren een tafel boeken voor 30 mensen in de leukste tentjes van de stad. Als ik nog een keer met een grote groep of vakantie ga, dan weet ik 100% zeker dat ik BB weer in zou schakelen! Super erg bedankt!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Gladius

“Onze reis naar Montenegro was fantastisch. We waren met 30 mannen tussen de 18 en 32, wat het vrij ingewikkeld maakte om de reis goed op iedereen af te stemmen. De deskundigheid van Tessa en het Bohemian Birds-team heeft dit op een uitstekende wijze voor elkander gebokst. Hierdoor was de totale ervaring top en de prijs/kwaliteit-verhouding van onze reis uitmuntend. Ik ga ons volgende lustrumbestuur zeker aanraden om weer bij Bohemian Birds te boeken. Tessa & team, bedankt en tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Dispuut Funest Montenegro groepsfoto
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Funest

“Wij zijn via Bohemian Birds naar Montenegro en Kroatie geweest en hebben een fantastische lustrumreis gehad! BB had een heel gevarieerd programma op maat voor ons gemaakt en het was echt zooo leuk allemaal. Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel en dachten heel chil met ons mee. We zouden het zeker aanraden! We konden als commissie ook continu chillen omdat we helemaal niks meer hoefden te doen op locatie. Tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - uitzicht
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut P!nk

“Bohemian Birds heeft voor ons een geweldige lustrumreis georganiseerd. Alles was tot in de details geregeld, de activiteiten waren ontzettend leuk en de hulp om in Montenegro onze weg te vinden was super. Alles bij elkaar hadden we het zelf zeker niet zo goed kunnen regelen en was het de kosten zeker waard!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Pimpelle

Fantastische lustrumreis gemaakt met 77 vrouwen naar Budva in Montenegro, mogelijk gemaakt door Bohemian Birds. Samenwerking was zeer fijn en soepel met dank aan Amber!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Montenegro - zonsondergang
Montenegro - architectuur
Montenegro - huisje
Montenegro - straten

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies