Culinair

Hongarije

Hongarije - hoofdfoto
Europa

Hongarije

We weten allemaal dat de wereldberoemde stad Boedapest fantastisch is om te bezoeken. Maar wat niet iedereen weet, is dat er in Hongarije veel meer te beleven is! Hongarije bestaat uit een mix van Westerse en Oosterse invloeden en heeft een veelbewogen geschiedenis. Dit zie je terug in de prachtige Romeinse monumenten en gebouwen, middeleeuwse kerken, basilieken en kastelen. Vooral in Boedapest geven deze kastelen een soort magisch Disneyland gevoel. Worden we daar niet allemaal stiekem een beetje blij van? Ook op culinair gebied vallen vele goede woorden over Hongarije te spreken. Niet alleen zijn er prachtige wijngaarden door het hele land te vinden, maar ook komt hier de echte "goulash" vandaan. Je kunt niet naar huis gaan zonder deze te hebben gegeten. Ook het nachtleven van Hongarije staat niet stil, drink een cocktail in een van de bekende ruïne bars voor je naar de club gaat. Dobber daarna op je brakke dag in één van de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Wij kunnen nog tientallen andere redenen opnoemen om je lustrumreis naar Hongarije te boeken, maar dit wil je misschien liever met eigen ogen zien.

"Hongarije is echt dé plek voor een lustrumreis, en dan is Boedapest zeker een bezoek waard! Je vind er heerlijke wijnen, kunt er chillen in een badhuis en bent ook nog eens vlakbij prachtige natuur! Mijn favoriete ding om te doen? Dansen in één van de vele ruïne bars!"
Bohemian Birds Team Berber Nieuw
Berber Bosma
Reisspecialist
Hongarije - plein
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Forint
  • Taal Hongaars
  • Proost Egesegedre
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 88%
  • Natuur 70%
  • Avontuur 80%
Zo vliegen wij Hongarije aan

Hoogtepunten

Hongarije - pubs
1

Ruïne pubs & party in Boedapest

Hongarije - Eger
2

Vallei van de mooie vrouwen in Eger

Hongarije - Balatonmeer
3

Relaxen aan het Balatonmeer

Hongarije - Tokaj
4

De wijnen van Tokaj

Hongarije - tram
Hongarije
Hongarije - Lustrumreizen

Iris - Dispuut Loos RVSV

Bohemian Birds heeft ons maar liefst één jaar lang fantastisch geholpen bij het organiseren van dé ultieme lustrumreis voor ons dispuut. Ze stonden altijd klaar voor onze vragen, suggesties en wijzigingen, hoe last-minute het ook was. Dit heeft geresulteerd in een geweldige lustrumreis in Boedapest om nooit te vergeten. Team Bohemian Birds: super bedankt namens ons allemaal!

Bekijk deze bestemming
Bialowieza Polen Safari
Polen
Polen - Lustrumreizen

Joost - Dispuut M.A.R.N.I.X. ASC

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

Bekijk deze bestemming
Kroatië - Dubrovnik
Kroatië
Kroatië - Lustrumreizen

JC Extase

“Bohemian Birds heeft voor ons een heel vette 2e lustrumreis georganiseerd naar Kroatië en Montenegro. Het avontuur begon met een paar dagen op de zeilboot langs de Kroatische eilanden, wat echt een fantastische ervaring was! Bij het ophalen van de boot waren er wat haperingen in de organisatie, maar Bohemian Birds pakte dat meteen op waardoor wij weer onbezorgd konden genieten. Het tweede gedeelte van de reis gingen we naar Montenegro, waar we op prachtige plekken hebben overnacht, zoals met tentjes in Durmitor National Park en in een eco lodge, en waar Bohemian Birds voor gave extra’s had gezorgd, zoals een enorme taart voor de jarige en schapen voor ons om te scheren. Ook alle chauffeurs, gidsen, schipper, etc. op locatie waren leuke en vriendelijke mensen, wat de reis extra aangenaam maakte. Dank Bohemian Birds, voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - huisje
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Heerengenootschap Donders

Samen met HG Donders een prachtige week in Montenegro gehad dankzij Bohemian Birds! Doordat er aan eigenlijk alles wel werd gedacht, de communicatie snel en duidelijk was, en we niet voor onaangename verassingen kwamen te staan door de goede voorbereiding, konden we optimaal genieten van onze reis. Ontzettend bedankt!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Hongarije - straat
Hongarije - lavendel
Hongarije - stad
Hongarije - tram

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies