Culinair

Hongarije

Hongarije - hoofdfoto
Europa

Hongarije

We weten allemaal dat de wereldberoemde stad Boedapest fantastisch is om te bezoeken. Maar wat niet iedereen weet, is dat er in Hongarije veel meer te beleven is! Hongarije bestaat uit een mix van Westerse en Oosterse invloeden en heeft een veelbewogen geschiedenis. Dit zie je terug in de prachtige Romeinse monumenten en gebouwen, middeleeuwse kerken, basilieken en kastelen. Vooral in Boedapest geven deze kastelen een soort magisch Disneyland gevoel. Worden we daar niet allemaal stiekem een beetje blij van? Ook op culinair gebied vallen vele goede woorden over Hongarije te spreken. Niet alleen zijn er prachtige wijngaarden door het hele land te vinden, maar ook komt hier de echte "goulash" vandaan. Je kunt niet naar huis gaan zonder deze te hebben gegeten. Ook het nachtleven van Hongarije staat niet stil, drink een cocktail in een van de bekende ruïne bars voor je naar de club gaat. Dobber daarna op je brakke dag in één van de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Wij kunnen nog tientallen andere redenen opnoemen om je lustrumreis naar Hongarije te boeken, maar dit wil je misschien liever met eigen ogen zien.

"Hongarije is echt dé plek voor een lustrumreis, en dan is Boedapest zeker een bezoek waard! Je vind er heerlijke wijnen, kunt er chillen in een badhuis en bent ook nog eens vlakbij prachtige natuur! Mijn favoriete ding om te doen? Dansen in één van de vele ruïne bars!"
Bohemian Birds - Team - Maaike Vrancken
Maaike Vrancken
Reisspecialist
Hongarije - plein
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Forint
  • Taal Hongaars
  • Proost Egesegedre
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 88%
  • Natuur 70%
  • Avontuur 80%
Zo vliegen wij Hongarije aan

Hoogtepunten

Hongarije - pubs
1

Ruïne pubs & party in Boedapest

Hongarije - Eger
2

Vallei van de mooie vrouwen in Eger

Hongarije - Balatonmeer
3

Relaxen aan het Balatonmeer

Hongarije - Tokaj
4

De wijnen van Tokaj

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Hongarije - straat
Hongarije - lavendel
Hongarije - stad
Hongarije - tram

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies