Artistiek

Mexico

Mexico - straten
Noord-Amerika

Mexico

Het was Spanjaard Hernán Cortés die in het kielzog van Columbus de eerste voet aan land zette in het tegenwoordige Mexico. Op zoek naar goud en andere kostbaarheden stuitte hij echter op tropische stranden, dichte jungles, machtige vulkanen en vele kolossale tempels en piramides van de Azteken en Maya’s. Vandaag de dag is het dé ideale bestemming voor je lustrum- of studiereis als je op zoek bent naar een mix van overweldigende natuur, koloniale steden, tongstrelende cuisine, werelderfgoed parels en tropische bounty stranden. Want naast taco’s, guacamole en tequila, heeft Mexico nog zoveel meer te bieden! Denk bijvoorbeeld aan de Teotihuacan piramides in Mexico City, de Lacandon jungle op de grens van Guatemala, Dia de los Muertos in Oaxaca, dikke full moon parties in Tulum en walvishaaien in Yucatan. Anything is possible! Zo valt Mexico ook perfect te combineren met Guatemala of Belize.

"Mijn reis naar Mexico was echt waanzinnig. 6 weken door dit prachtige land gereisd, wat eigenlijk te kort was. Van de oude Maya-piramides zoals Chichen Itza tot de kleurrijke markten in Oaxaca en Merida, elke dag was een nieuwe ontdekking. Het eten was gewoonweg geweldig - denk aan taco's en guacamole overal! En de mooie stranden in plekken als Isla Holbox en Bacalar maakten de hele reis super fijn. Mijn favourtie plek is Puerto Escondido, de beste golven om te surfen, gecombineerd met de leukste feesten!"
Nanda Verschuren
Nanda Verschuren
Reisspecialist
Mexico - Tulum
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Mexicaanse peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 93%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 91%
  • Avontuur 79%
Zo vliegen wij Mexico aan

Hoogtepunten

Mexico - Bacalar
1

Mangrove kajakken in Bacalar

Mexico - Teotihuacan
2

Ruïnes van Teotihuacan

Mexico - stad
3

Boottocht door de Sumidero canyon

Mexico - Yucatan
4

Witte zandstranden van Yucatan

F2 U Mexico Dispuut ENERGIA
Mexico
Mexico - Lustrumreizen

Dispuut E.N.E.R.G.I.A.

Wij hebben met ons dispuut een geweldige lustrumreis naar Mexico gehad! De samenwerking met Bohemian Birds begon voor ons al 1.5 jaar geleden, daar kregen we meteen veel informatie over wat voor reizen er allemaal mogelijk zijn en hoe het proces precies in zijn werking gaat. Gedurende het proces van het samenstellen van onze lustrumreis hebben we fijn en intensief contact gehad met Bohemian Birds en werden we nauw bij het proces van het samenstellen van de reis betrokken. Hierbij was Bohemian Birds ook altijd snel bereikbaar voor bijvoorbeeld vragen. Uiteindelijk heeft Bohemian Birds een geweldige reis naar Mexico voor ons samengesteld, waar wij met 40 man sterk enorm van hebben genoten!

Bekijk deze bestemming
Mexico - groepsfoto
Mexico
Mexico - Lustrumreizen

JC Chief - Veritas

Bohemian Birds heeft deze zomer onze lustrumreis fantastisch georganiseerd. We hebben 2,5 week door Mexico en Guatemala gereisd. Dankzij Bohemian Birds hebben wij een geheel zorgeloze tijd gehad. Overal was aan gedacht. Ook stond er 24/7 een medewerker ter beschikking die al onze vragen kon beantwoorden. Bedankt namens JC Chief!

Bekijk deze bestemming
Comuna 13 Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Oktopus

“Wij gingen met 66 meisjes een week naar Cartagena met Bohemian Birds als reisorganisatie! We hebben echt een geweldige week gehad, van chillen op witte stranden tot uitgaan in rooftop barren! Alles was perfect geregeld en we hoefde nooit ergens lang te wachten. De restaurants waren ook top en we hadden daar een reisleidster, Laura, en die hielp ons ook super en wist ons altijd naar de beste plek te brengen! De samenwerking met Bohemian Birds was top en verliep altijd soepel. Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik zou de volgende keer zeker weer voor jullie kiezen!”

Bekijk deze bestemming
Guatemala - Belize - vulkaan
Guatemala & Belize
Guatemala & Belize - Lustrumreizen

JC Obana

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

F2 U Mexico Dispuut ENERGIA
Mexico - markt
Mexico - vlaggetjes
Mexico - architectuur
Mexico - strand
Mexico - vlag

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies