Weelderig

Panama

Panama - Audentes Guna Yala 2022
Midden-Amerika

Panama

Panama, een paradijs in Centraal Amerika dat grenst aan Costa Rica en Colombia. Het land staat vooral bekend om het indrukwekkende Panamakanaal. Een 81 kilometer lang kanaal waardoor het scheepsverkeer een korte route kan nemen van de Caribische Zee naar de Grote Oceaan, of andersom. Deze Centraal Amerikaanse parel is enorm geliefd als lustrumreis bestemming omdat het enorm veelzijdig is en je in dit relatief kleine land dan ook niet veel hoeft te reizen om dat te ervaren! Hike naar de top van vulkaan Baru en spot er de Pacifische én Caribische zee, loop met je blote voeten over de hagelwitte stranden bij de San Blas-eilanden, dompel je onder in de rijke geschiedenis van Panama City of maak het beruchtste feest van Centraal-Amerika mee tijdens Filthy Friday in Bocas del Toro. Alle elementen om er een onvergetelijke reis van te maken, vind je in Panama!

"Mijn reis naar Panama was een onvergetelijk avontuur met zoveel diversiteit! In bruisend Panama City was ik onder de indruk van het moderne stadsleven naast historische plekken zoals het Panamakanaal. De betoverende Bocas del Toro bood kleurrijke stranden en fantastisch snorkelen, terwijl Playa Venao perfect was voor surfen en chillen. De prachtige stranden van de San Blas-eilanden waren adembenemend. En in Boquete genoot ik van wandelingen door nevelwouden, met als hoogtepunt de vulkaan hike. Dit prachtige land raad ik aan iedereen aan!"
Bohemian Birds Team Eline
Eline Tordoir
Reisspecialist
Panama - stad
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Amerikaanse dollar
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Panama aan

Hoogtepunten

Panama - boot
1

Zeilen van Panama naar Colombia

Panama - vulkaan
2

Overnachten op een vulkaan

Panama - snorkelen
3

Snorkelen bij Bocas del Toro

Panama - San Blas
4

Eilandhoppen bij San Blas

Panama - Bocas del toro
Panama
Panama - Lustrumreizen

JC Edelweiss

Dankzij Bohemian Birds hebben we een top reis naar Panama gemaakt! Mooie combi van de oude stad, jungle (Gamboa), Caribische eilanden (Bocas del Toro) en uiteraard het Panama kanaal. De perfecte balans tussen stad, natuur en strand en ook activiteiten en vrije tijd. Organisatie en logistiek was perfect geregeld. Wij raden Bohemian Birds zeker aan!

Bekijk deze bestemming
Panama - straten
Panama
Panama - Lustrumreizen

JC Pief paf poei

“Nadat Nicaragua niet meer mogelijk bleek door de uit de hand gelopen politieke situatie daar, heeft Bohemian Birds alles op alles gezet om alsnog een geweldige lustrumreis naar Panama te verzorgen. Bohemian Birds was erg flexibel en behulpzaam in het samen opstellen van een lustrumreis die aansluiting vond bij onze voorkeuren, en dit alles in een bijzonder nijpende situatie. We hebben een onvergetelijke 16 dagen in Panama gehad en willen het een ieder aanraden om naar Panama te gaan met Bohemian Birds!”

Bekijk deze bestemming
Panama - vulkaan
Panama
Panama - Lustrumreizen

Bestuur Ceres

Wij zijn via Bohemian Birds op reis geweest naar Panama met een groep van 8. Het was een prachtige reis die ontzettend goed in elkaar zat met weinig aanmerkingen. Zowel de locatie als de reisorganisatie zijn zeker aan te raden!

Bekijk deze bestemming
Costa Rica - surfen Tamarindo
Costa Rica
Costa Rica - Lustrumreizen

Sophia - JC Patrick

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

Bekijk deze bestemming
Comuna 13 Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Oktopus

“Wij gingen met 66 meisjes een week naar Cartagena met Bohemian Birds als reisorganisatie! We hebben echt een geweldige week gehad, van chillen op witte stranden tot uitgaan in rooftop barren! Alles was perfect geregeld en we hoefde nooit ergens lang te wachten. De restaurants waren ook top en we hadden daar een reisleidster, Laura, en die hielp ons ook super en wist ons altijd naar de beste plek te brengen! De samenwerking met Bohemian Birds was top en verliep altijd soepel. Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik zou de volgende keer zeker weer voor jullie kiezen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Panama - water
Panama - zee
Panama - architectuur
Panama - mensen

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies