Weelderig

Panama

Panama - straten
Midden-Amerika

Panama

Panama, een paradijs in Centraal Amerika dat grenst aan Costa Rica en Colombia. Het land staat vooral bekend om het indrukwekkende Panamakanaal. Een 81 kilometer lang kanaal waardoor het scheepsverkeer een korte route kan nemen van de Caribische Zee naar de Grote Oceaan, of andersom. Deze Centraal Amerikaanse parel is enorm geliefd als lustrumreis bestemming omdat het enorm veelzijdig is en je in dit relatief kleine land dan ook niet veel hoeft te reizen om dat te ervaren! Hike naar de top van vulkaan Baru en spot er de Pacifische én Caribische zee, loop met je blote voeten over de hagelwitte stranden bij de San Blas-eilanden, dompel je onder in de rijke geschiedenis van Panama City of maak het beruchtste feest van Centraal-Amerika mee tijdens Filthy Friday in Bocas del Toro. Alle elementen om er een onvergetelijke reis van te maken, vind je in Panama!

"Mijn reis naar Panama was een onvergetelijk avontuur met zoveel diversiteit! In bruisend Panama City was ik onder de indruk van het moderne stadsleven naast historische plekken zoals het Panamakanaal. De betoverende Bocas del Toro bood kleurrijke stranden en fantastisch snorkelen, terwijl Playa Venao perfect was voor surfen en chillen. De prachtige stranden van de San Blas-eilanden waren adembenemend. En in Boquete genoot ik van wandelingen door nevelwouden, met als hoogtepunt de vulkaan hike. Dit prachtige land raad ik aan iedereen aan!"
Bohemian Birds - Team - Tessa Boonstra
Tessa Boonstra
Reisspecialist
Panama - stad
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Amerikaanse dollar
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Panama aan

Hoogtepunten

Panama - boot
1

Zeilen van Panama naar Colombia

Panama - vulkaan
2

Overnachten op een vulkaan

Panama - snorkelen
3

Snorkelen bij Bocas del Toro

Panama - San Blas
4

Eilandhoppen bij San Blas

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Panama - water
Panama - zee
Panama - architectuur
Panama - mensen

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies