Zorgeloos op reis

SGR - ANVR

SGR -ANVR - vrij reizen luchtballonnen
Over ons - SGR

Hoewel we er natuurlijk niet vanuit gaan, kan er altijd wat misgaan tijdens de reis. Bohemian Birds is aangesloten bij de SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, zodat je met een gerust hart de reis kan boeken.

Geen zorgen 

Hoewel we er natuurlijk niet van uit gaan, kan er altijd wat misgaan tijdens de reis. Bohemian Birds is aangesloten bij de SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, zodat je met een gerust hart de reis kan boeken.

ANVR

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Bekijk hier de Voorwaarden van de ANVR, waarbij  Bohemian Birds is aangesloten.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Bohemian Birds (KvK nr. 60662077) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op de site gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie dekt het vooruitbetaalde reisgeld, dat wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Calamiteitenfonds

Bohemian Birds (KvK nr. 60662077) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

(een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heb je vragen over de dekking van jouw reis of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Gratis reisadvies