Artistiek

Valencia

Valencia - header
Europa

Valencia

Valencia, een levendige stad aan de oostkust van Spanje, omarmt zijn rijke culturele erfgoed en moderne dynamiek met gelijke gratie. De samensmelting van historische charme en hedendaagse flair is voelbaar in de adembenemende architectuur, van de middeleeuwse Torres de Serranos tot het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias. Met zonovergoten stranden, bruisende markten, en een verfijnde culinaire scene die de beroemde paella omvat, biedt Valencia een smaakvol avontuur voor elke reiziger. Dompel jezelf onder in de mix van oude tradities en moderne energie terwijl je de hartelijke gastvrijheid van deze mediterrane schat verkent.

"Valencia, de stad waar historie samenkomt en je geniet van alle cultuurschatten die deze stad rijk is. Proef de lekkerste paella onder het genot van 'Agua de Valencia'."
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Valencia - stad
  • Aantal uren vliegen 2,5
  • Valuta Euro
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 73%
  • Natuur 69%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij Valencia aan

Hoogtepunten

Valencia - paella
1

Paëlla workshop

Valencia - fiets
2

Fietstour door Valencia

Valencia - boot
3

Boottour + diner

Valencia - umbracle
4

Club avond Umbracle

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Valencia - straat
Valencia - sinaasappels
Valencia - architectuur
Valencia

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies