Europa

Als jullie wat te vieren hebben, overweeg dan één van deze adembenemende bestemmingen

Valencia

Ben jij opzoek naar de perfecte manier om samen successen te vieren en de band binnen jouw team te versterken? Ontdek welke steden de ideale setting bieden voor een onvergetelijke personeelsreis, waar samenwerking, vriendschap en succes samenkomen.

Praag – De culturele parel van Europa

Wanneer het draait om successen vieren in goed gezelschap, is Praag absoluut een topkeuze. Met haar charmante architectuur en gezellige pleinen biedt deze stad de perfecte sfeer voor een onvergetelijke personeelsreis. Ga met een gids op pad en proef de verschillende typische Tsjechische gerechten. Praag staat vol met mooie gebouwen in de historische straatjes van de oude stad. De Burcht van Praag is misschien wel de mooiste. Doordat deze op een heuvel staat, kan je het al vanaf veraf zien! Tijdens een rondleiding zal een gids hier alles over vertellen.

Praag

Valencia – Culinair genieten met zonnige stranden

Voor een ware smaakbeleving en ontspanning is Valencia de placetobe!Geniet samen van een welverdiende personeelsreis, met zonnige stranden en heerlijk gastronomisch eten. Duik in de lokale markt om alle benodigde ingrediënten te halen voor een kookworkshop waar professionele koks je paella leren te bereiden. Verken Valencia op de fiets samen met een gids die je de mooiste historische en culturele hoogtepunten laat zien. Sluit de avond af bij restaurant Orio waar ze gespecialiseerd zijn in het maken van heerlijke pinxtos. Proost op jullie successen in een bruisend Valenciaans café en geniet van de mediterrane sfeer.

Valencia

Krakau – Ontdek de betoverende architectuur en de levendige sfeer 

Krakau zit vol met geschiedenis, dat zorgt voor een unieke personeelsreis vol avontuur. Bezoek het Kasteel van Ogrodzieniec. Dit kasteel is gebruikt in de Neftlix serie ‘theWitcher’. Hoe gaaf! Verken samen de prachtige oude stad en ontdek de indrukwekkende architectuur. Het wordt pas echt speciaal met een street art tour en graffiti workshop. Als je meer uit bent op avontuur, bezoek dan de ondergrondse zoutmijnen of leer klimmen in de prachtige omgeving van Polen, dat ook wel bekend staat als het Poolse Jurassic Highland.

Krakau zoutmijn

Of het nu de culturele pracht van Praag, het culinaire Valencia of het historische Krakau is, deze bestemmingen beloven onvergetelijke momenten voor jou en je team. Pak deze kans om successen te vieren en de teamspirit te versterken. Kies de bestemming die bij jullie past en maak samen herinneringen die een leven lang meegaan.

Creëer samen onvergetelijke herinneringen!

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies