Pittoresk

Praag

Praag - uitzicht
Europa

Praag

Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Gouden Stad, zoals een van de bijnamen van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau – in deze stad vindt je een fijne combinatie van hip & historisch en er heerst een erg gemoedelijke sfeer. Alles is binnen handbereik voor een fijne en veelzijdige stedentrip!

"Praag, een architectonisch juweel aan de Moldau, weerspiegelt rijke geschiedenis en artistieke flair. Culturele pracht, betoverende straten en bruisend erfgoed maken het een ideale bestemming voor inspirerende incentive reizen."
Bohemian Birds - Fleur Sips
Fleur Sips
Reisspecialist
Praag - uitzicht
  • Aantal uren vliegen 1,5
  • Valuta Tsjechische Kroon
  • Taal Tsjechisch
  • Proost Na zdraví
  • Cultuur 77%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 50%
  • Avontuur 75%
Zo vliegen wij Praag aan

Hoogtepunten

Tank Praag
1

Rijd in een legertank

Schieten in Praag
2

Schieten met een AK-47

Het uitgaansleven in Praag
3

Ervaar het uitgaansleven

Praag architectuur
4

Geniet van de architectuur

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Praag Brug
Tram Praag
Felix mittermeier Dz NJME Gd P Hw unsplash
Praag 34a655db

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies