Ongerept

IJsland

Mysterieus IJsland
Europa

IJsland

Met maar liefst dertig actieve vulkanen, stomende geisers, de grootste gletsjer van Europa en een adembenemend Noorderlicht is dit land een echte aanrader voor jouw bedrijfsreis. 

"IJsland betovert elke reiziger met ongerepte landschappen: watervallen, geothermische wonderen en vulkanische panorama's. Een adembenemende bestemming voor avontuurlijke incentive reizen, doordrenkt met natuurlijke pracht en mystiek."
Bohemian Birds - Fleur Sips
Fleur Sips
Reisspecialist
IJsland - aurora
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta IJslandse kroon
  • Taal IJslands
  • Proost Skál
  • Cultuur 76%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 85%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij IJsland aan

Hoogtepunten

Gletsjer hike in I Jsland
1

Gletsjerhike

Noorderlicht in I Jsland
2

Noorderlicht

Quad rijden in I Jsland
3

Quad tour

Husky slee tocht in I Jsland
4

Husky experience

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Reykjavik I Jsland 1cb25205
Bergen in I Jsland
Waterval in I Jsland
Stomen in I Jsland
Vulkaan uitbarsting op I Jsland

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies