Duurzaam

Schotland

Het groene Schotland
Europa

Schotland

Het land van de uitgestrekte highlands, de historische kastelen, kilts en whiskey. Maar wij laten je graag zien dat Schotland veel meer is dan dat!

Dit is een duurzame bestemming

"Schotland, het land van de hooglanden, de Tartan, clans en adembenemende natuur. Hier zijn de mensen trots op hun cultuur, en terecht! Dit dunbevolkte gebied van het Verenigd Koninkrijk zet zich graag op de kaart als duurzame bestemming en is perfect voor een bedrijfsreis!"
Bohemian Birds Team Berber Nieuw
Berber Bosma
Reisspecialist
Schotse natuur
  • Aantal uren vliegen 1,5
  • Valuta Euro
  • Taal Engels
  • Proost Slàinte
  • Cultuur 76%
  • Activiteiten 84%
  • Natuur 89%
  • Avontuur 64%
Zo vliegen wij Schotland aan

Hoogtepunten

Whiskey brouwerij
1

Whiskey proeverij

Engeland - Treinspoor highlands
2

Helikoptervlucht over de Highlands

Een jeep tour door de highlands
3

4x4 Safari door de Highlands

Edinbrugh
4

Foodie stadswandeling in Edinburgh

Schotland blog
Schotland
Schotland - Bedrijfsreizen

QISS-IT

‘Wat een waanzinnig goed georganiseerde reis naar Schotland hebben wij gehad dankzij Bohemian Birds en in het bijzonder Suzan! Tijdens het organiseren van ons jaarlijks bedrijfsweekend was de communicatie top! Alles was tot in de puntjes geregeld. Bohemian Birds heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos konden genieten. Op naar een leuke samenwerking voor volgend jaar!!’

Bekijk deze bestemming
Stomen in I Jsland
IJsland
IJsland - Bedrijfsreizen

Consultancy Agency

Sarah, Suzan and the whole staff at Bohemian Birds organized an amazing trip for our team of ~50 people to Iceland that was perfect and hit all the right notes! Their planning and response times were impeccable, the venues that they chose top-notch, their creativity endless, and their local partners super friendly. We couldn’t have had such an impactful and meaningful few days as a team together without their help, and we definitely look forward to working with them again soon. They’re a true 10 out of 10!

Bekijk deze bestemming
Londen - straat
Londen
Londen - Bedrijfsreizen

Advocatenkantoor

Bohemian Birds heeft ons geholpen een geweldig programma neer te zetten in London voor het management van ons kantoor. Het contact was gedurende het hele voortraject heel prettig en duidelijk. Ze begrepen altijd goed wat we wilden en speelden daar ook pro-actief op in. Het was een ingewikkeld programma dat op meerdere locaties afspeelde gedurende het weekend en alles liep 'like clock-work'. Het team van Bohemian Birds dat on-site was, was ook top. Niet te beroerd om ergens in te springen als de locaties het even zwaar hadden en alles was goed doordacht en op orde. De locale bureaus die zij weer hadden ingeschakeld waren ook van hoge kwaliteit, waardoor alles naadloos in elkaar overging en er weinig uitleg meer nodig was gedurende het weekend. Heel veel dank voor het verzorgen van een bijzonder weekend!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Traditionele schotse klederdracht
Vlot challenge schotland
Mac donald holy rood hotel schotland
Schotland overnacht als een vorst
Real scotisch whiskey

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies