Duurzaam

Schotland

Het groene Schotland
Europa

Schotland

Het land van de uitgestrekte highlands, de historische kastelen, kilts en whiskey. Maar wij laten je graag zien dat Schotland veel meer is dan dat!

"Schotland, het land van de hooglanden, de Tartan, clans en adembenemende natuur. Hier zijn de mensen trots op hun cultuur, en terecht! Dit dunbevolkte gebied van het Verenigd Koninkrijk zet zich graag op de kaart als duurzame bestemming en is perfect voor een bedrijfsreis!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Schotse natuur
  • Aantal uren vliegen 1,5
  • Valuta Euro
  • Taal Engels
  • Proost Slàinte
  • Cultuur 76%
  • Activiteiten 84%
  • Natuur 89%
  • Avontuur 64%
Zo vliegen wij Schotland aan

Hoogtepunten

Whiskey brouwerij
1

Whiskey proeverij

Treinspoor highlands
2

Helikoptervlucht over de Highlands

Een jeep tour door de highlands
3

4x4 Safari door de Highlands

Edinbrugh
4

Foodie stadswandeling in Edinburgh

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Traditionele schotse klederdracht
Vlot challenge schotland
Mac donald holy rood hotel schotland
Schotland overnacht als een vorst
Real scotisch whiskey

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies