Koninklijk

Londen

Londen - straat
Europa

Londen

Stap in de betoverende metropool die Londen is, waar eeuwenoude geschiedenis en moderne dynamiek hand in hand gaan. Een reis naar deze bruisende stad biedt een overweldigende mix van culturele schatten, wereldberoemde bezienswaardigheden en kosmopolitische flair. Van de majestueuze Big Ben tot de eclectische markten van Camden, Londen biedt ontdekkingen op elke hoek. Geniet van theater in West End, proef diverse culinaire hoogstandjes en bewonder de mix van historische en eigentijdse architectuur. De stad verwelkomt je met open armen voor een reis vol avontuur, kunst en oneindige mogelijkheden in het hart van het Verenigd Koninkrijk. Komen jullie op bedrijfsreis in 007-style?

""Geniet van een onvergetelijke reis naar London! Wandel door de artistieke straatjes van Camden Market of kies voor een ultiem luxe ervaring door te kiezen voor een helikopter transfer naar de privé tour bij Aston Martin HQ!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Londen - kerst
  • Aantal uren met de trein 4
  • Valuta Britse pond
  • Taal Engels
  • Proost Cheers
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 93%
  • Natuur 55%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Londen aan

Hoogtepunten

Londen - martini
1

Martini mixology workshop bij The Folly

Londen - Helikopter
2

Helikopter transfer naar Aston Martin Track Experience

Londen - Silverstone Circuit
3

Lunch bij Silverstone Circuit

Londen - gin
4

Bezoek aan 58&Co gin distilleerderij

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Londen - zonsondergang
Londen - taxi
Londen - straat
Londen - restaurant
Londen - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies