Vriendelijk

Dublin

Dublin - banner
Europa

Dublin

Duik in de dynamiek van Dublin tijdens onze aankomende bedrijfsreis. Van de historische straten doordrenkt met verhalen tot de bruisende moderne bedrijven, deze stad biedt een unieke mix van traditie en vooruitgang. Verken de rijke geschiedenis in eeuwenoude pubs, ontdek creatieve hubs en geniet van de gastvrijheid van de vriendelijke lokale bevolking. Onze bedrijfsreis naar Dublin belooft niet alleen professionele groei en teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring van cultuur, culinaire hoogstandjes en de warme Ierse sfeer. Strijk neer in de Temple Bar voor een vers getapt biertje en geniet van jullie welverdiende uitje!

"Beleef een onvergetelijke tijd met jouw team in de bruisende binnenstad van Dublin! Deze stad vol vriendelijke inwoners is ideaal voor een citytrip. Van echte Ierse whiskey proeven tot aan een bezoekje aan de Guinness fabriek."
Nanda Verschuren
Nanda Verschuren
Reisspecialist
Dublin - Temple bar
  • Cultuur 82%
  • Activiteiten 81%
  • Natuur 65%
  • Avontuur 68%
Zo vliegen wij Dublin aan

Hoogtepunten

Dublin - st. stephens green

Treasure hunt St. Stephen's Green Park

Dublin - Jameson Whiskey

Jameson Whiskey Distillery Tour

Dublin - Guinness Storehouse

Guinness Storehouse Tour

Dublin - celtic night dinner show

Celtic Nights diner show

Stomen in I Jsland
IJsland
IJsland - Bedrijfsreizen

Consultancy Agency

Sarah, Suzan and the whole staff at Bohemian Birds organized an amazing trip for our team of ~50 people to Iceland that was perfect and hit all the right notes! Their planning and response times were impeccable, the venues that they chose top-notch, their creativity endless, and their local partners super friendly. We couldn’t have had such an impactful and meaningful few days as a team together without their help, and we definitely look forward to working with them again soon. They’re a true 10 out of 10!

Bekijk deze bestemming
Praag - romantisch
Praag
Praag - Bedrijfsreizen

Optimo

‘Bohemian Birds heeft alle zorgen uit handen genomen bij het organiseren van een reis naar Praag met tachtig collega’s, ter ere van ons vijfjarig jubileum. Vanaf de allereerste brainstorm tot aan de dag dat we terugkwamen: alles verliep vlekkeloos. Door de goede bereikbaarheid en de heldere manier van communiceren van het team van Bohemian Birds, stapten we vol vertrouwen het vliegtuig in. In Praag stonden de plaatselijke gidsen continu voor ons klaar. Het hotel, transfers en alle activiteiten waren boven verwachting goed. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!’

Bekijk deze bestemming
Londen - straat
Londen
Londen - Bedrijfsreizen

Advocatenkantoor

Bohemian Birds heeft ons geholpen een geweldig programma neer te zetten in London voor het management van ons kantoor. Het contact was gedurende het hele voortraject heel prettig en duidelijk. Ze begrepen altijd goed wat we wilden en speelden daar ook pro-actief op in. Het was een ingewikkeld programma dat op meerdere locaties afspeelde gedurende het weekend en alles liep 'like clock-work'. Het team van Bohemian Birds dat on-site was, was ook top. Niet te beroerd om ergens in te springen als de locaties het even zwaar hadden en alles was goed doordacht en op orde. De locale bureaus die zij weer hadden ingeschakeld waren ook van hoge kwaliteit, waardoor alles naadloos in elkaar overging en er weinig uitleg meer nodig was gedurende het weekend. Heel veel dank voor het verzorgen van een bijzonder weekend!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Dublin - stad
Dublin - Temple bar straat
Dublin - cliff
Dublin - architectuur

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies