Tailormade group journeys

Dispuut

Albanië - rivier
Bohemian Birds - Groep

We hebben de afgelopen jaren bijna alle disputen van meer dan 50 studentenverenigingen in Nederland geholpen met het organiseren van een onvergetelijke lustrumreis. De aanpak van ons hierin is net even wat anders omdat we te maken hebben met een grote groep leden. Uiteraard speelt geheimhoudingsplicht een belangrijke rol richting de bekendmaking van de finale bestemming.

Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka
Sri Lanka - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Jordanie woestijn
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut Sorriso

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

Bekijk deze bestemming
Israël - Jeruzalem
Israël
Israël - Lustrumreizen

Dispuut Sphinx

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven. Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies