Romantisch

Parijs

Parijs - straat
Europa

Parijs

Betreed de betoverende straten van de "Stad van het Licht" tijdens jullie bedrijfsreis naar het romantische Parijs.  Een reis naar deze iconische bestemming belooft een onvergetelijke onderdompeling in kunst, cultuur en romantiek. Van de majestueuze Eiffeltoren tot de prachtige Louvre-musea, Parijs is doordrenkt van historische pracht en moderne flair. Wandel langs de Seine, geniet van haute cuisine in charmante bistro's en ontdek verborgen pareltjes. Of je nu geïnspireerd wilt worden door eeuwenoude architectuur, de nieuwste modetrends wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de sfeer van liefde en cultuur, Parijs has got it all!

"Ahh, stad van de romantiek, Parijs! Wandel urenlang door de pittoreske straatjes en beklim de iconische Eiffeltoren. Proef de lekkerste macarons en maak ze ook nog eens zelf tijdens een workshop! 's Avonds ontspannen met een heerlijk wijntje gepaard met Boeuf bourguignon , ultiem genieten!"
Bohemian Birds - Team - Britt van den Tempel
Britt van den Tempel
Content Specialist
Parijs - restaurant
  • Aantal uren met de trein 3,5
  • Valuta Euro
  • Taal Frans
  • Proost Santé
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 78%
  • Natuur 68%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij Parijs aan

Hoogtepunten

Parijs - cruise Seine
1

Privé dinner cruise

Parijs - macarons
2

Workshop macarons maken

Parijs - petanque
3

Petanque activiteit

Parijs - feest
4

Party bij Fête Pavillons de Bercy

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Parijs - fiets
Parijs - eiffel
Parijs - raam
Parijs - gebouw
Parijs - taart

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies