Europa

Top 3 unieke workshops bedrijfsuitje Parijs

Parijs karikatuur schilderen

Ontdek de verborgen talenten van je collega's en versterk de teambanden tijdens deze interactieve workshops. Met deze activiteiten maak je jullie bedrijfsuitje naar Parijs uniek!

Leer je collega's kennen tijdens een karikatuur workshop

Parijs Karikatuur workshop

Hoe zou je het vinden om een bedrijfsuitje te beleven dat niet alleen vermakelijk is, maar ook de creativiteit in het team naar boven haalt? Stap dan dit creatieve museum binnen vol met kleurrijke kunstwerken en inspirerende creaties. Jullie gaan hier deelnemen aan een workshop karikatuur schilderen! Hier komen jullie te weten hoe je op een grappige en overdreven manier een portret kan maken. Leer de kunst van het vangen van unieke eigenschappen van jouw collega's. Terwijl jij bezig bent met je te concentreren op het vastleggen van de karakteristieke eigenschappen van jouw model, wordt er ook een tekening van jou gemaakt. Zo kom je er achter hoe anderen jou zien. Het is een kans om samen te lachen en elkaar op een nieuwe manier te leren kennen. Dus stap uit je comfortzone en leer karikatuur schilderen tijdens jullie volgende bedrijfsuitje.

Leer de geheimen van een parfumerie en maak je eigen geur

Parijs Parfum workshop

Stap binnen in een wereld vol betoverende geuren met een parfumworkshop. Tijdens jullie bedrijfsuitje leert een ervaren parfumeur jullie de kunst van het maken van parfum. Leer de geheime ingrediënten kennen en de magie van het creëren van een unieke geur die de zintuigen betovert. Wanneer jullie alle geheimen kennen, is het tijd om zelf aan de slag te gaan en je eigen parfum te maken. Mix jouw favoriete geuren samen en ga op zoek naar de perfecte combinatie. Elke geur die door de collega's is gemaakt is een geur die voor altijd zal blijven herinneren aan deze bijzondere ervaring.

Leer de kookkunsten van jouw team kennen tijdens een workshop

Kook workshop

's Avonds is het tijd voor een culinaire reis door de rijke geschiedenis van de Franse gastronomie. Samen met jouw collega's volg je een kookworkshop en ontdekken jullie de geheimen van de meest geliefde gerechten van Parijs. Wanneer alle nodige ingrediënten in de pannen zitten, verspreiden zich heerlijke geuren door de keuken. De keuken zit vol met energie terwijl jullie je verdiepen in de kunst van het koken. Wanneer de gerechten klaar zijn, is het tijd om met het team aan tafel te schuiven. Elke hap is doordrenkt met liefde en toewijding die jullie in elke stap van het kookproces hebben gestoken. Toast op jullie teamwork en op het creëren van dit heerlijke diner!

Beleef samen met je team een onvergetelijk bedrijfsuitje in Parijs. Met deze unieke workshops versterk je niet alleen de band tussen de collega's. Ook zorgen ze voor indrukwekkende herinneringen.

Ontdek jullie talenten tijdens een workshop

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies