Klassiek

Rome

Rome - Forum Romanum
Europa

Rome

Stap binnen in de eeuwige stad, waar geschiedenis en hedendaagse flair naast elkaar bestaan - welkom in Rome. Deze betoverende bestemming is doordrenkt van tijdloze pracht, van het Colosseum tot de majestueuze Sint-Pietersbasiliek. Een reis naar Rome is als een wandeling door de bladzijden van de geschiedenis, waar oude ruïnes en meesterwerken van kunst en architectuur getuigen van een groots verleden. Proef de heerlijke Italiaanse keuken in gezellige trattoria's, gooi een muntje in de Trevifontein en slenter door de charmante straten. Deze reis belooft een onvergetelijke samensmelting van ontdekking en verwondering in een stad die nooit ophoudt te fascineren.

"Rome, de stad waar je geen museum hoeft te bezoeken om je ogen uit te kijken! Van het moderne wereldwonder het Colosseum tot aan Forum Romanum. Na een dag door de straten van Rome wandelen strijk je neer bij een restaurant voor een heerlijke pasta all'amatriciana met een ijskoude Aperol Spritz!"
Bohemian Birds - Team - Britt van den Tempel
Britt van den Tempel
Content Specialist
Rome - straat
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Italiaans
  • Proost Salute / Cin Cin
  • Cultuur 95%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 72%
  • Avontuur 81%
Zo vliegen wij Rome aan

Hoogtepunten

Rome - doorkijk
1

Treasure hunt door Rome

Rome - Fiat 500
2

Fiat 500 tour

Rome - restaurant
3

Italiaanse kookcursus

Rome - scooter
4

Op de scooter touren door Rome

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Rome - doorkijk
Rome - architectuur
Rome - straat
Rome - straat
Rome - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies