Tips

Bedrijfsuitje naar het buitenland? Kijk dan eens naar deze bestemmingen!

Bohemian Birds - Team

Ben jij van plan binnenkort met jouw bedrijf op bedrijfsuitje te gaan? In dit artikel vertellen we je meer over bestemmingen voor een bedrijfsuitje naar het buitenland. Ben jij benieuwd naar een passende bestemming voor jouw bedrijfsreis? Lees dan zeker even verder!

Op ontdekkingstocht door klassiek Rome

Willen jullie een uitstapje maken met het bedrijf naar een bestemming waar klassiek en romantiek samenkomt, dan zijn jullie in Rome zeker aan het juiste adres. Schuif aan bij een trattoria en proef hier de meest smakelijke gerechten van de Italiaanse keuken onder het genot van een heerlijk drankje. Om de belevenis nog onvergetelijker te maken kies je bijvoorbeeld tijdens de reis voor een Fiat 500 tour, of gaan jullie zelf op pad met Vespa's over de pittoreske paadjes van de binnenstad van Rome om jezelf vervolgens volledig te verliezen in de magische heuvellandschappen rondom de stad. Deze stad is een waar openluchtmuseum en is dan ook een echte aanrader voor een toffe bedrijfsreis!

Rome - Fiat 500

Laat je betoveren tijdens een bedrijfsreis naar Marrakech

Met zijn kleurrijke souks, historische paleizen en bruisende pleinen is een reis naar Marrakech er zeker een voor in de boeken. Met een kleine vier uur vliegen bereik je deze schitterende plek in het noorden van Afrika. Deze prachtige bestemming is rijk aan cultuur en is het ideale speelveld voor jullie bedrijfsuitje. Zitten er echte waaghalzen in jouw team? Dan mag het quad rijden door de woestijn zeker niet ontbreken tijdens jullie reis. Bovendien zijn liefhebbers van hoogte hier op de goede plek. Maak een adembenemende luchtballonvaart over het Atlasgebergte en beleef een onvergetelijke tijd met jouw team. 

Marrakech - souks

Op ontdekkingstocht door heuvelachtig Lissabon

Willen jullie op onderzoek uit door het kleurrijke en veelzijdige Portugal? Dan is Lissabon de ideale bestemming voor jouw groep. Deze stad is kenmerkend aan zijn schilderachtige vergezichten, smalle straatjes en authentieke pleinen. Daarnaast is de stad met zijn gezellige barretjes, restaurants en terrassen een plek waar je uren kunt borrelen en feesten tot in de late uurtjes. Ook ontspannen en ontsnappen aan de drukte doe je gemakkelijk door tot rust te komen aan het water bij de Rio Tejo. Samen met jouw groep kun je kiezen voor een smakelijke wijnproeverij of ga je bijvoorbeeld voor een boottocht op de Leão Holandês. 

Portugal - Lissabon

Waar gaan jullie heen op jullie bedrijfsuitje naar het buitenland?

Bedrijfsuitje buitenland boeken?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies