Europa

De beste reistips voor een bedrijfsreis Lissabon

Lissabon uitzicht Rode daken

In deze blog lees je over de unieke manieren om Lissabon te verkennen. Begin jullie bedrijfsreis met adembenemende uitzichtpunten over verschillende wijken. Dwaal door de kronkelende straatjes van Lissabon terwijl jullie van lokale lekkernijen proeven. Wil jij meer weten over een onvergetelijke bedrijfsreis naar Lissabon? Lees dan zeker even mee. 

Ontdek de charme van Lissabon met de iconische gele trams! 

Lissabon trem cable car trein

Wil jij met het team de hoofdstad van Portugal op een unieke manier verkennen? Rijd dan met de klassieke gele trams door de stad Lissabon. Met tramlijn 28 ervaren jullie de sfeer van de historische binnenstad terwijl de tram door de kronkelende straatjes rijdt. De tramroute eindigt op Campo de Ourique, waar de tram omdraait om weer terug te rijden naar Martim Moniz. Wil je onderweg graag naast het raam zitten om lekker naar buiten te kijken? Dan is de beste tip om vroeg op te staan. Voor het beste uitzichtpunten gaan jullie naar Miradouro das Portas do Sol. Hier heb je prachtig uitzicht over de rode daken van de huizen in de wijk Alfama. Naast het uitzichtpunt rijdt de tram langs vele verschillende bezienswaardigheden. Dus waar wacht je nog op? Ga met het hele team eropuit om Lissabon op deze unieke manier te verkennen. 

Een historisch uitje met een onvergetelijk uitzicht 

Lissabon Torre de Belém

Bij een reis naar Lissabon kan een uitje naar Torre de Belém zeker niet missen. De toren heeft wel vijf verdiepingen en een prachtige architectuur. Bovenop geniet je van het uitzicht dat je hebt vanaf rivier de Taag. Dit monument is ook zeker een bezoekje waard om de geschiedenis te omarmen van het gebouw. Zo was Torre de Belém in de 16e eeuw namelijk bedoeld om de haven te beschermen. Momenteel is Torre de Belém een geliefde bezienswaardigheid onder toeristen. Plan voor een unieke ervaring in Lissabon dus ook een bezoek aan deze indrukwekkende toren met zijn rijke geschiedenis. 

Bairro Alto: waar cultuur, kleur en bedrijfsplezier samenkomen 

Lissabon Bairro Alto

Ervaar de bruisende sfeer van de levendige wijk Bairro Alto in Lissabon. Deze wijk staat bekend om zijn smalle straatjes en kleurrijke gebouwen. Geniet tijdens jullie bedrijfsreis van het entertainment dat de wijk te bieden heeft. Wanneer je door de sfeervolle straatjes loopt hoor je vaak livemuziek dat gespeeld wordt. Waar Bairro Alto vooral aan te herkennen is, is het bruisende nachtleven. Schuif aan in één van de pittoreske restaurantjes voor een heerlijk gerecht en dans tot in de late uurtjes in de talloze barretjes. Voor de teamleden die de levendige energie van de stad willen ervaren, is Lissabon een must-see. 

Plan nu jullie bedrijfsreis naar Lissabon en mis deze unieke ervaring niet! 

Zelf de charme van Lissabon ervaren?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies