Authentiek

Puglia

Puglia
Europa

Puglia

Een schatkamer vol archeologische vondsten, rijkelijk verspreid over een langgerekt stuk kustlijn vol indrukwekkende rotsgebieden, wijngaarden, graanvelden en boomgaarden. Breng een bezoek aan de vele barokke parels van het ‘Florence van het Zuiden’ Lecce. Bereid je voor op een onmogelijk te beschrijven reisavontuur.

"In de hak van de laars ligt Puglia, waar je kunt genieten van de diepgewortelde Zuid-Italiaanse cultuur. Met de schilderachtige trulli huisjes, historische steden, fenomenale Italiaanse keuken en paradijselijke stranden is Puglia een fantastische bestemming voor een zonnige bedrijfsreis!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Puglia haven
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro's
  • Temperatuur 12 tot 30 graden
  • Proost Salute
  • Cultuur 100%
  • Activiteiten 80%
  • Natuur 81%
  • Avontuur 67%

Hoogtepunten

Puglia zeilen
1

Regatta

Grot tour Puglia
2

Grot excursie

Culinair genieten Puglia
3

Culinair genieten

Vesta tour in Puglia
4

Vespa Tour

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Puglia azuurblauwezee
Puglia in de avond
Puglia boot
Puglia ruime sop

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies