Monumentaal

Florence

Florence - doorkijkje
Europa

Florence

Welkom in het hart van de Renaissance, Florence. Deze Italiaanse schat aan de oevers van de rivier de Arno is doordrenkt van geschiedenis, kunst en culturele pracht. Florence is de thuishaven van meesterwerken die de tand des tijds hebben doorstaan, en de stad ademt nog steeds de geest van visionaire kunstenaars zoals Michelangelo, Leonardo da Vinci en Botticelli. Van de beroemde koepel van de Duomo tot de elegante Ponte Vecchio en de overvloed aan musea en galerijen, Florence biedt een ongeëvenaarde duik in de menselijke creativiteit. Laat je betoveren door de charme van deze tijdloze stad waar het verleden en het heden naadloos samenkomen.

"Ruik, proef en spot de Italiaanse cultuur overal om je heen tijdens een reis naar Florence. Geniet van de lekkerste 'gelato' en prikkel je smaakpapillen met een verrukkelijke 'tagliatelle al cinghiale'."
Bohemian Birds - Team - Britt van den Tempel
Britt van den Tempel
Content Specialist
Florence - uitzicht
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Italiaans
  • Proost Salute / Cin Cin
  • Cultuur 95%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 73%
  • Avontuur 76%
Zo vliegen wij Florence aan

Hoogtepunten

Florence - Aquaflor
1

Maak je eigen parfum bij een bezoek aan Aquaflor

Florence - old timer
2

Oldtimer rally

Florence - wijnproeverij
3

Bezoek en tasting bij het wijnhuis Antinori

Florence - diner
4

Diner bij La Menagère

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Florence - straat
Florence - Ponte Vecchio
Florence - winkel
Florence - botanische tuinen
Florence - cafe

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies