Tips

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jullie afdelingsuitje?

Polen street

In deze blog nemen we je mee op reis langs fantastische bestemmingen waar cultuur, culinair genot en avontuur samenkomen voor een ervaring die jullie als team dichter bij elkaar brengt.

Navigeren door de magie van Berlijn

Berlijn, de stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en bruisende kunstscene, is de perfecte plek om jullie teambanden te versterken. Breng een bezoek aan de iconische Berlijnse Muur, waar kunstenaars van over de hele wereld hun stempel hebben gedrukt op deze historische plek. Samenwerking staat centraal tijdens een street art workshop, waar jullie gezamenlijk een kunstwerk kunnen creëren.

Naast kunst biedt Berlijn ook culinaire hoogstandjes. Ontdek lokale lekkernijen op een lokale markt of geniet van ambachtelijke Duitse bieren in een traditionele biertuin.

Berlijn

Een fascinerende reis door Londen

Londen, een stad doordrenkt van geschiedenis en bruisend van energie, biedt een unieke mix van historie en avontuur. Stap terug in de tijd terwijl je door de historische stad loopt langs de iconische bezienswaardigheden zoals de Tower of London en Buckingham Palace. Vervolg je avontuur met een high tea in een sfeervolle theesalon, waar jullie kunnen nagenieten van de opgedane ervaringen. Londen biedt met zijn rijke historie en moderne stijl een inspirerende omgeving voor een succesvol uitje.

Londen tower bridge

Een betoverende duik in Florence

Florence, de parel van Toscane, staat bekend om zijn adembenemende architectuur en heerlijke gastronomie. Geniet van culinaire hoogstandjes tijdens een wijnproeverij, waar jullie samen de smaken van Toscane ontdekken. Versterk de teamgeest op met een parfumworkshop bij Aquaflor, waar creativiteit en samenwerking samenkomen om je eigen unieke geur te creëren. Voor een vleugje avontuur kunnen jullie de pittoreske straten van Florence verkennen tijdens een oldtimer rally. Met zijn charmante sfeer en culinaire verwennerij, zorgt Florence voor een perfecte omgeving om het team met elkaar te verbinden.

Florence

In welk land zou jij jullie teamband willen versterken?

Wil jij ook op bedrijfsuitje?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies