Bijzonder

Berlijn

Pexels annam w 1057840
Europa

Berlijn

Afgebrokkeld en weer herrezen, gespleten en weer verenigd: als bedrijf of team op zoek naar een omgeving die jullie kan spiegelen, inspireren en ook vermaken? Zoek dan niet verder: Berlijn biedt het allemaal. Weinig steden ter wereld kennen zo’n opzienbarende ontwikkeling als deze uitgestrekte metropool. Voor altijd getekend door haar roerige politieke en historische verleden, maar ook gevormd door een immer vooruitstrevende blik op de toekomst. Een multiculturele smeltkroes die zichzelf steeds opnieuw weet uit te vinden en tegenwoordig bekend staat om haar levendige artistieke scene, bloeiende start-up cultuur en bruisende nachtleven waar menig Europese stad alleen maar van kan dromen. Biertuinen vol locals met levenslessen, een overdaad aan prachtige musea en rauwe stadswijken waar punkrockers en hipsters elkaar afwisselen. 

"Berlijn, bruisend van geschiedenis en creativiteit, ademt vernieuwing. Iconische monumenten, kunstscènes en kosmopolitische sfeer maken het een inspirerende bestemming voor memorabele incentive reizen."
Bohemian Birds - Fleur Sips
Fleur Sips
Reisspecialist
Pexels annam w 1057840
  • Aantal uren vliegen 1,20
  • Valuta Euro
  • Taal Duits
  • Proost Prost!
  • Cultuur 87%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij Berlijn aan

Hoogtepunten

Trabi Safari Berlijn
1

Trabant safari

Underground tours in Berlijn
2

Underground tour

Party in club Felix Berlijn
3

Club Felix ontdekken

Stuntman workshop in Berlijn
4

Stuntman workshop

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

De Kathedraal van St Hedwig
Holocaustmonument in Berlijn
Uitzicht over Berlijn
Concert in Berlijn
Brandenburger Tor Berlijn

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies