Middeleeuws

Krakau

Krakau - architectuur
Europa

Krakau

Krakau is de op een na grootste stad in Polen en lichtelijk onderschat als bestemming – en dat terwijl het zoveel te bieden heeft! Dwars door de stad stroomt de rivier de Wisla, die de stad verdeeld tussen de oude Joodse wijk Kazimierz, en de voormalige ghetto in Podgórze. Omdat het oude centrum zo goed als autovrij is kun je ongestoord dwalen door de mooie straatjes, op zoek naar de leukste cafés en restaurants.

"De Poolse hoofdstad is een toffe en indrukwekkende bestemming. Maak tijdens jullie bedrijfsreis kennis met de bewogen geschiedenis, maar geniet ook van het bruisende stadsleven. Geïnteresseerd door geschiedenis? Dan mag een bezoek aan het nabijgelegen Auschwitz niet missen!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Krakau - uitzicht
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Poolse złoty
  • Taal Pools
  • Proost Na zdrowie
  • Cultuur 87%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij Krakau aan

Hoogtepunten

Grafitti cursus
1

Street art tour & graffiti workshop

Krakau - Zoutmijnen
2

Bezoek de zoutmijnen

Krakau - wawel kasteel
3

Ontdek het Koninklijke Wawel kasteel

Krakau - Auschwitz
4

Breng een bezoek aan Auschwitz

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Krakau schoenen
Krakau plein d158ca45
Krakau straat f290ccb0
Krakau gebouw
Krakau fd3dafff

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies