Onvergetelijk

Lapland

Het prachtige Lapland gelegen in Finland
Europa

Lapland

Europa’s laatste wildernis, gelegen in de noordelijkste, grootste en meest dunbevolkte regio’s van Zweden en Finland. Ongerepte sprookjeslandschappen zover als het oog kan kijken. Een oase van schoonheid en rust, tot ver voorbij de Poolcirkel. Eindeloze bossen, zompige moerasvelden en besneeuwde bergtoppen bezaaid met gletsjers en watervallen

"Lapland - een sprookjesachtige winterwonderland en perfect voor een bijzondere incentivereis! Ontdek deze magische bestemming tijdens een sneeuwscootertocht, ga op noorderlicht expeditie en verwonder je over de prachtige natuur!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Lapland
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Fins
  • Proost Kippis!
  • Cultuur 69%
  • Activiteiten 87%
  • Natuur 96%
  • Avontuur 95%
Zo vliegen wij Lapland aan

Hoogtepunten

Sneeuwscooters in Lapland
1

Arriveren op sneeuwscooters

Sneeuwsauna in Lapland
2

Ontspan in de sneeuwsauna

Huskys in I Jsland
3

Husky sleigh ride

Lapland Santa Clause village
4

Ontdek Santa Claus Village

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Sneeuwsport in Lapland
Lapland oever
Lapland lift
Lapland landschap

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies