Europa

Waarom Lapland perfect is voor jullie bedrijfsreis

Lapland rendier

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke bedrijfsreis naar Lapland? Laat je inspireren door deze blog, waarin we onmisbare activiteiten en adembenemende landschappen gaan ontdekken. 

Verken de besneeuwde bossen tijdens een bedrijfsreis naar Lapland

Lapland husky slee

Stap in je sneeuwschoenen en verken tijdens jullie bedrijfsreis de betoverende besneeuwde bossen van Lapland. Hike samen met je collega’s door de besneeuwde wildernis. Adem de frisse lucht in en geniet van het prachtige uitzicht terwijl je samen met je team nieuwe hoogtes bereikt. Zijn jullie meer op zoek naar adrenaline tijdens jullie bedrijfsreis? Stap dan bijvoorbeeld met alle collega’s op een sneeuwscooter. Laat de adrenaline door je aderen stromen terwijl jullie door het winterlandschap van Lapland scheuren. Naast het genieten van de prachtige uitzichten op de sneeuwscooter, kan dit ook tijdens een husky sleigh ride. Stap in de wereld van de husky’s en laat je meevoeren op een onvergetelijke tocht. Voel de kracht van de husky’s die jullie door het betoverende landschap voeren.  Geniet bovendien van het geluid van de husky’s en kijk je ogen uit.

De ontspanning opzoeken tijdens een bedrijfsreis naar Lapland

Tijdens jullie bedrijfsreis naar Lapland is het ook belangrijk om tot rust te komen. Na een dag vol avontuur is er niets beter dan ontspannen in een traditionele Finse sauna en hottub. Laat je zorgen achter terwijl je geniet van de rustgevende warmte.

Een ontmoeting met de Kerstman

Lapland rendier

Een hoogtepunt van jullie bedrijfsreis, is zeker een bezoek aan Santa Clause Village. In dit dorp vind je gezellige huisjes omringd door sneeuw en uitgestrekte landschappen. In Lapland heb je de kans om de Kerstman in levenden lijve te ontmoeten, samen met zijn trouwe rendieren. Maak een foto samen met de Kerstman om dit speciale moment onvergetelijk te maken. Vervolgens warm je jezelf op wanneer jullie met het hele team gezellig bij een knapperend haardvuur zitten met een heerlijk drankje in de hand.

Op zoek naar het noorderlicht tijdens jullie bedrijfsreis

Lapland noorderlicht

Tijdens jullie bedrijfsreis naar Lapland hebben jullie de kans om een van de meest adembenemende natuurverschijnselen ter wereld te zien. Het noorderlicht! Je wordt meegenomen naar een afgelegen locatie in Lapland, waar de kans op het zien van het noorderlicht het grootst is. Kom tot rust van de stilte van de natuur terwijl je samen met je collega’s naar de sterrenhemel kijkt, op zoek naar het noorderlicht. In Lapland heb je de grootste kans van begin januari tot eind maart om het noorderlicht te zien. Leer van professionele fotografen de geheimen om het noorderlicht vast te leggen om nog lang van dit prachtige plaatje te kunnen genieten.

Met zo veel onvergetelijke ervaringen, is een bedrijfsreis naar Lapland meer dan alleen een reis. Het zorgt voor magie, avontuur en verbondenheid. Stap samen met je collega’s uit je comfortzone en betreed de betoverende wereld van Lapland tijdens jullie volgende bedrijfsreis.

Ontdek Lapland samen met je team!

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies